mama *, hvala na receptu. ako se danas ne smiri - kuham luk popodne.
pepita, meni taj dio s vrkutom nikako nije jasan. što god sam čitala kaže da vrkuta, stolisnik i malina pomažu boljem ugnježđenju ploda, jačaju stijenke maternice i na koncu olakšavaju porod. a na kutiji od čaja piše da nije za trudnice i dojilje (osim maline). baš sam zbunjena...
Heloooou :) evo i nas :) termin bi trebao biti kraj 1.mj 2016,pocetak 2. Pa valjda onda i ja spadam pod zimske bebe. :) jucer bio prvi pregled.sve je super,dugacki smo 10mm,stari 7tjedana i ♡ junacko kuca kao veliko :) eto pozdravljam vas sve i zelim nam kako kazu:skolsku trudnocu. ♡♡♡♡ ♥♥♥♥ :))))
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
just smile, dobro nam došla. hvala na lijepim željama. i ja tebi želim urednu i školsku trudnoću.
Dillb u tom djelu s vrkutom nisam ni ja vise pametna. Na netu sam citala da je dobra za odrzanje ploda a opet na njoj pise da treba prekinuti kad se sumnja na T.
Just smile dobro dosla. Naravno da spadas u zimske bebice. Jos jednom cestitam
mama da danas idem na pregled naručena sam u 15:30
dillb i mama šta se tiče vrkute, ne preporuča se u prvom tromjesečju, u drugom se može piti,ali umjereno, ja ću 1-2 šalice dnevno..
just smile dobrodošla i želim ti školsku trudnoću
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Hvalaaaa :) sto se tice simptoma,nema jos nista osim malo cesceg mokrenja i velikih grudi...ok,promjene raspolozenja takodjer :D kada ste vi osijetile pocetak simptoma?kazu svi da cekam..ima vremena kazu..a ja bi bas da ovako ostane...mogu sve jesti :D
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
u trudnoći nema pravila. samo uživaj iz dana u dan u svome stanju. možda će te napasti hrpa trudničkih boljki, a možda nećeš imati ni jednu.
od srca ti želim ovo drugo.
Sortiraj odgovore
Najstariji