Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    02. Lipanj 2015. 09:01

Pepita ti danas na pregled ides il sam ja to pozurila nesto

dillb
    02. Lipanj 2015. 09:30

mama *, hvala na receptu. ako se danas ne smiri - kuham luk popodne. 

pepita, meni taj dio s vrkutom nikako nije jasan. što god sam čitala kaže da vrkuta, stolisnik i malina pomažu boljem ugnježđenju ploda, jačaju stijenke maternice i na koncu olakšavaju porod. a na kutiji od čaja piše da nije za trudnice i dojilje (osim maline). baš sam zbunjena...

@JustSmile@
    02. Lipanj 2015. 09:34

Heloooou :) evo i nas :) termin bi trebao biti kraj 1.mj 2016,pocetak 2. Pa valjda onda i ja spadam pod zimske bebe. :) jucer bio prvi pregled.sve je super,dugacki smo 10mm,stari 7tjedana i ♡ junacko kuca kao veliko :) eto pozdravljam vas sve i zelim nam kako kazu:skolsku trudnocu. ♡♡♡♡ ♥♥♥♥ :))))

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

dillb
    02. Lipanj 2015. 09:51

just smile, dobro nam došla. hvala na lijepim željama. i ja tebi želim urednu i školsku trudnoću. 

• mama@
    02. Lipanj 2015. 10:51

Dillb u tom djelu s vrkutom nisam ni ja vise pametna. Na netu sam citala da je dobra za odrzanje ploda a opet na njoj pise da treba prekinuti kad se sumnja na T.
    Just smile dobro dosla. Naravno da spadas u zimske bebice. Jos jednom cestitam

Pepita2109
    02. Lipanj 2015. 12:29

mama da danas idem na pregled naručena sam u 15:30 
    dillb i mama šta se tiče vrkute, ne preporuča se u prvom tromjesečju, u drugom se može piti,ali umjereno, ja ću 1-2 šalice dnevno.. 
    just smile dobrodošla i želim ti školsku trudnoću 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    02. Lipanj 2015. 14:18

Just smile, dobrodosla..zelim ti skolsku trudnocu 

@JustSmile@
    02. Lipanj 2015. 15:36

Hvalaaaa :) sto se tice simptoma,nema jos nista osim malo cesceg mokrenja i velikih grudi...ok,promjene raspolozenja takodjer :D kada ste vi osijetile pocetak simptoma?kazu svi da cekam..ima vremena kazu..a ja bi bas da ovako ostane...mogu sve jesti :D

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

dillb
    02. Lipanj 2015. 15:47

u trudnoći nema pravila. samo uživaj iz dana u dan u svome stanju. možda će te napasti hrpa trudničkih boljki, a možda nećeš imati ni jednu. 

od srca ti želim ovo drugo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.