Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonja8
    04. Siječanj 2016. 16:16

Ines, nemoj se brinuti, dan ima 24 sata, a tih 20 min sto smo prikopčani na ctg su samo jedan mali dijelic...i moguće je da je bas tad mirna. Tako je i meni bilo, inace je jako aktivna, a kad sam zadnji put bila na ctgu, bila je mirna. Nista mi nisu rekli, ali znam kakva je inace, a sad je bila bas mirna. I naravno, čim sam došla doma je podivljala 😊😊😊

Sonja8
    04. Siječanj 2016. 16:16

Ines, nemoj se brinuti, dan ima 24 sata, a tih 20 min sto smo prikopčani na ctg su samo jedan mali dijelic...i moguće je da je bas tad mirna. Tako je i meni bilo, inace je jako aktivna, a kad sam zadnji put bila na ctgu, bila je mirna. Nista mi nisu rekli, ali znam kakva je inace, a sad je bila bas mirna. I naravno, čim sam došla doma je podivljala 😊😊😊

Sonja8
    04. Siječanj 2016. 16:23

Opa mama 😊
    Pa sretne vijesti! Ajde mislit cemo na vas! Prva naša bebica u ovoj godini! ❤️

visnjass
    04. Siječanj 2016. 16:28

Aleksandra ja ću u Merkur, 500 metara od kuće tako da sam se dvoumila između Petrove i Merkura a odlučila sam se za Merkur jer je sve obnovljeno i novo pa će mi zato biti lakše roditi    

meni je žao mog malenog ne dam mu spavati, već 2 dana me najdražuje neki suhi kašalj i stalno kašljem i napinjem se i njega drmam.. svaki put kad zakašljem on se promeškolji 

Ines čitala sam da bebe u tom razdoblju spavaju i 95% vremena tako da ne razumijem čemu njegova zabrinuta lica

mama sretno sutra, bolje da je tako nego da su vas mrcvarili i na kraju na carski

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

gagicamamica
    04. Siječanj 2016. 16:55

Ines tak je i meni bilo...onda sam pojela snikers i stepenicama gore dole...i na ponovljenom ctg u nakon 30 min sve bilo ok. 😉

Mama mislimo na tebe...💜

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Mrkvica2
    04. Siječanj 2016. 17:32

Ines bez brige.. moja bebica je prije poroda jako mirna bila da sam se cak i ja zabrinula. Ctg je bio oko 120-130 sto je malo.. ostala sam na promatranju i tu vecer me copili trudovi. Samo se malo smirila pred porod.. a ako ti bebu osjecas to je okej, vjerojatno je spavala kako cure kazu.

Mama kako ti to nonsalantno ja sutra odo na carski tipa joj sutra ujutro moram po kruh   Sve u svrmu drago mi je da je ipak carski odma jer sve me strah pomisliti kako bi to izgledalo sa tolikom bebom. Drzim fige da sve prode super i da brzo upoznas svog malog diva 

Znaci mama nam otvara novi val bebica.. bas lijepo sve nas je vise i vise 

LinaKarolina
    04. Siječanj 2016. 17:37

Mama sretno vam sutra..
    Stize nam prva sijecanjska i uz to momcina i pol..

axia
    04. Siječanj 2016. 18:36

Mama, sretno, mislimo na vas :)

renata6
    04. Siječanj 2016. 18:41

mama@ SRETNO!

lady6
    04. Siječanj 2016. 18:57

Mama, sretnoooo! I sretno svima koje jos iscekujete

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.