Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    03. Siječanj 2016. 23:55

a jel malisu starijeg jos dojis?
    Znaci nema problema sa mlijekom kada ponovno ostanes trudna?ima i na tu temu svakojakih teorija. -.-

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Mrkvica2
    04. Siječanj 2016. 02:53

Eto iz mog iskustva dzabe sta narastu u trudnoci kad eto kada sd regulira ponuda i potraznja kod dojenja sise se vratile skoro pa na staru velicinu (citaj dva graska). Kada nadode mlijeko tjedan ev dva bile ogromne al nis vise od tog nema.. morati cu izvuci stare grudnjake od prije trudnoce.. kad ih jednog lijepog dana budem opet nosila 

LinaKarolina
    04. Siječanj 2016. 08:54

Jutro loptice i mamice..
    Hoce li danas biti novosti? 

Just smile Ne dojim maloga ali mlijeka ima..cak moram istiskati jer mi grudi budu napete..pogotovo ovih dana kada sam jela k'o blesava.
    I s njim mi je nadoslo prije poroda tako da cim se rodio imao je sto papati.
    Jedino nakon prvog poroda mi je nadoslo tek 3-4 dan.

tweety91
    04. Siječanj 2016. 11:58

Evo nas sa pregleda :) teta na ctgu se nije mogla nacuditi koliko se mali migolji. I dalje otvorena za prst bez naznaka da bi moglo krenuti uskoro. Ja se nadam da ce se malac ipak predomisliti pa krenuti ubrzo :)

Ima kakvih novosti kod vas? 

[/u

visnjass
    04. Siječanj 2016. 12:41

Mene muž sinoć isprepadao, mazi trbuh i kaže; jesi sve kupila i spremila za bolnicu, znaš da mali može svaki čas van, pogledaj kako je velik a trbuh napet
    Haha ohladi, termin je za 3 tjedna i za sada nemam ama baš nikakvih naznaka ni problema osim sa žgaravicom  cijelu noć sam presjedila jer čim bi legla ubijala bi me. tak mi i treba kad za večeru pojedem ćevape, popijem litru Cole i pojedem hrpu slatkog 
    Uglavnom, sutra u TA na pregled pa ćemo znati više

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

LinaKarolina
    04. Siječanj 2016. 13:05

Visnja nisam ni ja jos pocela s pripremama. I mene pitaju jesam li se vec spakirala za bolnicu. Pa imam jos vremena..uopce mi ne mirisi da ce skoro.
    Krevetic nam jos nije stigao..trebao bi sredinom mjeseca.
    Jedino sam ormar preslozila i izvadila malu robicu te oprala kolica koja cekaju da ih smontiram.

Sada sam bor raskitila i kucu vratila u normalu..otisla po ovome snijegu do trgovine i sada me vec pola sata pucaju laznjaci..

Alekssandraa
    04. Siječanj 2016. 13:35

Drage moje,evo da se i ja malo javim 
    Jutros sam bila na prvom pregledu u bolnici u kojoj mislim roditi..provjerili mi tlak,urin i tezinu...te doktorica napravila ultrazvuk i to sam povrsno,da vidi kak je bebica okrenuta i da provjeri jel kuca srceko...i to je sve od pregleda. Bila sam gotova za dvadesetak min,sto me je iznenadilo,jer sam se pripremila na visesatno cekanje  Narucena sam ponovno za tjedan dana,a tada ce valjda i pregled biti opsirniji...ja sam do sada dobila 12 kg..ne zalim se previse,jedem svasta,kad god stignem  
    Gdje su nam zapele snjezne bebice ? 

Pepita2109
    04. Siječanj 2016. 13:53

Snijeg pao a bebice i dalje nešto čekaju hmmmmm postaje napeto, mislim da to kad krene će ići jedna za drugom hehe  još malooooooooo 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

visnjass
    04. Siječanj 2016. 13:54

Lina sad mi je lakše hehe imamo isti termin a ja tek sutra planiram po pelene 

Aleksandra u kojoj bolnici ćeš rodit?

Valjda me neće sutra špotat u TA zbog mojih +25
    a kaj da radim, sad je gotovo 
    samo da sve bude ok, koga briga za kile

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

tweety91
    04. Siječanj 2016. 13:55

Mislim da je ovo zatisje pred buru 

[/u

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.