Drage moje okruglice... I kod nas je stanje nepromijenjeno... Cekamo prvu bebu 2016 😉
Visnja dobro si spomenila pelene..jos mi nedostaje tetrica..
Najgore su mi one dr. i sestre koje svima broje kilograme.
Ja idem privatno i dr. mi je stvarno odlicna..
Dok god se ti osjecas dobro i bebica je dobro nema ona sta govoriti.
Jednom prilikom sam morala ici otvoriti karton kod soc.dr. i to je bio zadnji put da sam usla kod nje.
Sestra bahato jednoj trudnici govori kako je debela i da ne smije toliko kg dobivati a nas 5 slusa.
Ako joj imas sto reci pa reci joj to nasamo..a i nije na njoj da nekome ista broji.
Vecina bebica kojima je bio termin ovih dana je uranila..ove bebice sigurno vole svoje termine
Višnja,ja planiram u bolnici Sv.Duh,a ti ? Mi bi mogle negdje u isto vrijeme,blizu su nam termini
Ja s ctg-a, beba je premirna, moram doći za dva sata opet, ali i doktor i sestra izgledaju prilično ozbiljno tako da mi nije svejedno baš
Večer je njeno vrijeme za akciju sad evo lupka lagano otkako sam došla doma
Ma nemas brige..pa ne mogu bebice uvijek biti aktivne kako dr. pase.
Pojedi cokolade i pokazi im tko je premiran
Pozdrav.
Pokrenut ce se i nase zimske i snijezne bebice.
Ines stvarno je moguce da je beba spavala da
Ode mi postic...
Uglavnom. Ines moguce da je beba spavala pa ce ti ponavljati ctg taman kad se raspistolji
Ja danas opet bila na ctg i pregledu. Beba je preko 4500 i sutra ujutro odoh na carski jer ne moze proci glavicom i ramenima kroz zdjelicu.
Bas sam sretna nekako. Nije neko rjesenje jer sam mislila prirodno sve obaviti ali kad vidim lica doktora odmah sam sretnija jer je carski.
Sutra vam se javim kad sve prode.
Izgleda da cemo nas dvoje otvoriti novu sezonu
Sortiraj odgovore
Najstariji