Aleksandra..ja i Visnja zatvaramo temu
Ti si ipak u prednosti tjedan dana.
LinaKarolina,kod mene jos nikakvih simptoma ni naznaka za porod,kak izgleda,kod mene ce to potrajati jedino sto me bebach lupa u rebra cijeli dan,ostalo sve kao da ni nisam trudna
Mama,gdje si, kako je proslo ? Kako je tvoja mala strucica,jesu li doktori dobro procjenili tezinu ? Nadam se da je do sada sve proslo i da se mazis sa svojom bubicom
Danas u TA, ctg uredan, zatvorena, nema trudova al kad je žena vidjela šećer 5.3 hitno na vuk vrhovac radit profile.. nakon kaj sam provela 2 i pol sata u TA ajd na vuk vrhovac i to natašte i gladna ko vuk slušati predavanje o zdravoj prehrani i dijeti 1800 kalorija. napokon kad sam došla doma izmjerila sam si šećer i bio je 4,6 ma koja dijeta, navalila na ćevape.. opet..
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Aleksandra prije ili poslije bebe ce nam doci..a sada sto smo mi nestrpljive e to je druga stvar
Visnja ne daj se ti..jos ta tri tjedna treba se opustiti i uzivati i zanemariti tude prigovore i ostalo
Bas me zanima jel' kod Mame ima novosti?!
just smile pa baš to, makar ja sam prvu turu pila dm-ov, i dosta je blaži od ovog koji ja radim hahah tak da ne znam možda ti možeš blaži raditi...
visnjass stjeraj ih u tri polja mandarina neka te ne zajebavaju i uživaj još malo..
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pozdrav drage moje.
Nisam se stigla ranije javiti.
Rodila sam na carsku jutros u 7.45.
Malisa je 4350g i 53 cm
Nocas u 2 sam dobila svoje trudove koji su ubrzo presli u one najjace jer sam vec prije 7 sati bila otvorena 9cm.
Bila sam narucena na carsi u 10 tek al ne bi izdrzala a nisam smjela dopustiti da vodenjak pukne prije kako malise ne bi krenuo sam.
Tako da je sve islo jako hitnim postupkom.
Jos sam u sok sobi. Ujutro idem u svoju.
Samo cekam da mi dovezu.malenog da ga vidim samo.
Puse svima drage moje
Pa Mama cestitam!
Malisan je taman
Zelim ti brz oporavak i povratak kuci sa svojom strucom..
mama@ juhuuu čestitke! veliki je velik, pravi dečko! Mazite se sad i ti odmaraj!
Lina hvala ti. Iako sam se namucila jer sam vec krenula radati spontano.
Tako da danasnji dan je suden svakako
Ne napustam vas na ovoj temi dok ne bude paucine na njoj. Ipak sam ju ja otvorila
Sortiraj odgovore
Najstariji