Definitivno da svi imamo zelju da nam porod bude poseban.
Bas me naljuti filozofija nasih dr. da nemamo pravo na nista jer se njima ne da.
Dragi je htjeo da idemo u privatnu kliniku gdje nece biti toliko stresa i drzati ce te k'o kap vode.
Ali ja nisam htjela jer jedino u ZG ima privatno a ovdje mi je sve na dohvat ruke.
Sada mi se ide ali ne mozemo djecu ostaviti..
Zelja mi je jedino ako bude slobodan bolnicki apartmancic da tamo budem s bebicom jer su posjete uvijek dozvoljene i imamo mir..a i to znam da ce biti nemoguce dobiti.
Tako da neka sve s bebicom bude ok a za ostalo cemo lako..
Pojavio mi se kolostrum, prije par dana sam uočila par kapljica na majici ali sam mislila da sam se smočila ali danas nije bilo dvojbe o čemu je riječ
Ines nas dvije samo nesto prijavljujemo samo ne da smo se rijesile poroda
Lina:bas to,neka nam sa djecom sve bude dobro a sve ostalo lose kak ce doci tak ce i proci. :)
Mama,ines: ma samo vi prijavljujte,onda znamo mi ostali u kojoj ste fazi i kako ste,ja se mal-mal zapitam sto je i kako je i jel krenulo kada se neka od nas nejavi. :D
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Mama & Ines jos ce vas netko i prestici ..
Dugo nije niti jedna bebica kasnila..
Smile i ti si skoro na redu
Joj..i ja cekam da nesto prijavim..al' nemam sta ..
Bome da sam i ja skoro na redu.po trudnickoj k.,upisani termin je za tocno 16dana.
upravo danas usli u 38tj. i u pravi pravcati termin.wuhuhuhu :D
danas sam zezala svekrvu kada me dosla obic sa prvog na drugi kat jer se brine: "nece taj jos minimalno 20dana.nebrinite,znat cete na vrijeme,taj dan sigurno necu raditi muffine i rucak" :p
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Visnja ja sam dobila 21 dosad i nadam se da ću roditi što prije jer bih mogla doći i do 25 ako prenesem
I po noći sam dvaput dosad osjetila kao strujanje u sisi, kažu da se to zna javiti ako mlijeko nadolazi
Ja sam svima najavila da nece malac doci prije 1.2..
Ali dzaba..sveki vec uzela godisnji za te dane
Ja sam dobila 10kg i sve je u trbuhu..izgledam k'o da sam loptu progutala..
I da..nemam ni ja bas neke grudi..kada sam bila malog rodila u sobi sve "nadarene" a ja s dvije gombice..ali bitno da mlijeka imam i sada na izvoz
Sortiraj odgovore
Najstariji