Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    04. Siječanj 2016. 19:05

Hvala drage moje na podrsci.
    Jedva cekam iako znam kakav je oporavak...al eto.

P.s. bas me zanima koliko su blizu te procjene istini

Ines24
    04. Siječanj 2016. 19:18

Prije drugog ctg-a pojela kruh s nutellom i popila kako, beba podivljala, sva se uzlupala  i ni to im nije bilo dobro, očitavali se trudovi oko 50-ak, otkucaji bili stalno visoki, rekli da je ctg graničan (pitala ja sestru kako misli graničan, kaže pred porod), pošalju me na još jedan ctg u bolnicu, tamo otkucaji varirali, trudovi oko 20-ak, potpisali mi ctg i za dva dana na kontrolu (nitko ništa nije govorio, al čim me nisu zadržali očito je nalaz dobar) 

Mama drži se i sretno, stiže prva snježna 2016. bebica 

LinaKarolina
    04. Siječanj 2016. 19:38

Ines pa ovo im je smjesna izjava da je ctg granican..tj. pred porod.
    Pa naravno da je pred porod..pa u 40. si tjednu 

Mama..citajuci iskustva ovdje mamica koje su isle na carski i ne zvuci mi vise tako nesto dramaticno. Bolje i tako nego patiti i sebe i bebicu.
    A bas i mene zanima koliko su fulali u procijeni..

baby♡girl
    04. Siječanj 2016. 19:40

Prije svega cestitam curama koje su rodile, i navijam da ostalim kuglicama sve prođe super i da munjevito rodite 😍😍😍
    Mama zar je vec doslo vrijeme?? Zelim ti svu srecu, i tebi i bebaču, sjećam se kad si javila za plus, sad cekam da javis da si rodila. Vrijeme je proletilo. Drzim fige da sve prodje u najboljem redu, ako je beba velika kako kazu bolje carski, manje patnje i za tebe i bebicu. Saljem puseee ❤❤❤❤❤

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Pepita2109
    04. Siječanj 2016. 19:48

Mama weeeeeeeeeeeee sreeetnooooo, carski uopće nije toliko strašan kako možda izgleda ja više nemam osjećaj da sam rodila ni išta i to već duže vrijeme i drugi puta bih opet carski, samo bih prva dva tjedna malo više odmarala šta se tiče dizanja i sl. stvari... 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    04. Siječanj 2016. 20:29

Stvarno mi nije jasno kako je moguće da u sat i po jedan ctg uređaj očitava trudove od 50, čak i 70, a drugi samo 20 

• Aida2
    04. Siječanj 2016. 20:31

Drage sve,dali tko zna što više ili je imao isto iskustvo , uglavnom u 37 sam tt i ima dva dana trbuh mi je jako tvrd i stišće me,ne mogu spavati,sinoć sam zaspala u 12h i probudila sam se u 1h i do 6 h ujutro sam se mučila da zaspem,pritisak na rit sam imala i male kontrakcije u trbuhu. Danas cjeli dan trbuh je tvd ,ali bebu osjetim,nemam apetita i nemogu ništa jesti,a leđa ,tj. križa me normalno bole....:(,neznam,da odem dr ili je to sve normalo i prirodno.Meni je ovo treća trudnoća i treći porod ali ovo nisam dosad osjetila :(

Aida

LinaKarolina
    04. Siječanj 2016. 23:22

Aida vjerovatno su te drzali laznjaci..sve je to normalno.
    Pa nije svaka trudnoca ista.
    Bebica se samo priprema za dolazak na svijet..

@JustSmile@
    05. Siječanj 2016. 00:06

Mamaaa:hajde neka je sa srecom! Nek sve brzo prodje i da nam se sto prije javite vas dvoje. ♡ vjerujem da cemo svi biti u mislima sa tobom. ♡♡♡♡♡

Ja danas k'o poludila.snijeg pada a ja cijeli dan vani u soping,svi se dernjace na mene sto radim vani,jesam normalna...a meni bas gust bio biti vani,zadnje sitnice kupovala:cesljice,termometar za vodu,blazinice,kompletic za izlazak,dude,j.gace,uloske,plahtu za krevetic,dezinf.maramice;), vlazni toalet papir,ulja:bademovo,kantarion i cajevac,cajeve(onaj receptic za caj,idu male zlice ili velike?) A jesam se raspisala...to vama pisem a zapravo sebi, da se sjetim ako sam jos nesto slucajno zaboravila te nadjem priliku opet smugnut na snijeg. :p hehehe

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

LinaKarolina
    05. Siječanj 2016. 08:36

Jutrooo 

Mama..danas je tvoj dan 
    Zelim ti da sto prije poljubis svoju bebicu..

Ja prijavljujem sluzavi iscjedak sa sukrvicom.
    Da nece moj mis to uraniti? 
    Ali ajde..jos dva dana pa smo u terminu..a i danas nam dolazi krevetic a trebao je sredinom mjeseca.
    S obzirom da sam ga narucila u 11mj to je lijepa vijest 
    Kontam da ipak trebam pozuriti sa pripremom za bebicu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.