Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alekssandraa
    05. Siječanj 2016. 08:36

Mama,bas si hrabra  Drzimo ti fige da sve dobro prode i da se sto prije oporavis...cekamo i tvoj izvjestaj.Mene bas zanima jesu pogrjesili u svojoj procjeni bebacha. 
    Just smile,kakve si kupovala cajeve,jel za dojenje ili ?

Alekssandraa
    05. Siječanj 2016. 08:40

LinaKarolina,tvoja bebica bi mogla bit sljedeca  Izgleda da joj se zuri van iz mamine buse  Kod mene jos nikakvih naznaka,izgleda da cu ja cekat do termina ili cak i poslje njega 

lillany
    05. Siječanj 2016. 08:41

Mama sretno, mislimo na vas.

Ja se na vasem mjestu ne bih previse opterecivala jacinom trudova ba ctg u. Meni je pred sam izgon ctg pokazivao od 5 do 80 u istom trudu ovisno kako bi bila okrenuta. Kako bih ja promjenila polozaj tako se mjenjala ocitana snaga.

Ines24
    05. Siječanj 2016. 08:53

Lina nema preskakanja reda 

LinaKarolina
    05. Siječanj 2016. 09:26

Ne zelim ja preskakati..pa nisam jos sve pripremila.
    A s obzirom da mi je u prethodnoj trudnoci cep poceo izlaziti desetak dana prije poroda i nece ovaj mali tako brzo.
    Samo u prethodnoj nije bilo sukrvice..hmmm.
    A imam jos brdo posla za raditi..
    A neka bude sto bude..ja sam spremna..tata nam je jos u psihickoj pripremi za porod 

Sad mi je iz Hippa stigao paketic i zanima me jel'  netko isto dobio?
    Jer ima kupon od 100kn u Chicco trgovinama a u OS je nema nego samo specijalizirana trgovina za Chicco pa me zanima moze li se tamo potrositi?

Ines24
    05. Siječanj 2016. 09:39

Trebam savjet, u čemu iznijeti bebu iz bolnice s obzirom na trenutno vrijeme? Dok sam još kod kuće da stignem promijeniti kombinaciju 
    Znači pripremila sam bodi dugih rukava, preko plišano odijelce bez rukava, na njega majčicu, čarapice, jaknica koja je više jesenska nego zimska i kapica pamučna, i deka za pokriti... E sad, imam dvije zimske jaknice i skafander ali su broj 62 pa nekako mislim da bi u tom mogla plivati... Što vi mislite? Zapravo će vani biti svega par sekundi dok ne uđemo u auto ili u kuću, ali ipak se bojim da se ne smrzne...

shimmer
    05. Siječanj 2016. 09:43

sretno mama! ajde prva bebo u 2016.!
    i sigurna sam da ce pokrenuti lavinu kao i do sad 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

visnjass
    05. Siječanj 2016. 10:02

Dok sam čekala svog uspavanog muža taman sam uletila u TA u najveću gužvu 
    pored njega ću se doma porodit

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

LinaKarolina
    05. Siječanj 2016. 10:02

Ines mislim da ti je to dovoljno..za tih par sekundi neve bebici biti hladno.
    Ja sam pripremila hlacice,carapice,bodi,vestica..umotat cu ga u dekicu koja se preklapa u jastuk i na to opet dekica..i vise nego dovoljno.

@JustSmile@
    05. Siječanj 2016. 10:16

Alekssandraa: caj za dojenje a ujedno i grceve kod beba smanjuju.imaju isti sastav kao i oni iz hippa za dojilje ali ovo je prirodno i bez nekih secera.mi ga pijemo sto je super jer meni je anis tako finnnnn :) 
    kupila sam anis i komorac,jos mi fali kim ali to imam u svakoj trgovini.znaci po receptu je ovako:

1 zl kim
    1 zl komorac
    1 zl anis
    Prokuhati 1l vode. Dodati biljcice i poklopiti da odstoji. Piti tijekom cijelog dana.jedino sto me zanima jel idu velike ili male zlice?

eto,znala sam da sam mesto zaboravila:skarice za nokte. -.-

Lina: i ja dobila od hippa taj kupon za chicco u vrijednosti neceg za 300kn dobijes 100kn manje.ali neznam gdje se moze potrositi tu kod nas.pala mi bubamara na pamet ali cisto sumnjam,mislim da je sve to u zg.isto pise i kod dmovog kupona. :/ ako saznas molim te javi i ja cu tebi. :)
    Oooo,znaci novosti:) bebonja se gura preko reda.stvarno bi nas dvije mogle skupa. :p hehe.
    kod nas se tata isto psihicki priprema,stalno me pita jel se bojim.ja kazem ne,pa njemu odmah bude lakse. :D ♡♡♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.