Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    05. Siječanj 2016. 10:20

Mamaaa: mislim na tebe! neka sve dobro prodje i da nam prva beba dodje,sretna,ziva,zdrava i velika :D ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

LinaKarolina
    05. Siječanj 2016. 10:52

JSmile pise da je Pikolo ovlasteni prodavac Chicco proizvoda..mozda tamo?
    Ma poslati cu mail i pitati..meni se bas trosi 
    'En ti Osijek kad ni Chicco nema!

Sonja8
    05. Siječanj 2016. 10:57

Mama….mislimo na vas! 😘
    Ja isto mozgam sto cu joj obuci za izlazak...pripremila sam joj bodi dugih rukavica (dvije veličine-ne znam koliko ce mi biti velika), carapice, kapica, plisano odijelce, onog medeka  i jastuk. Onda sam jos za svaki slučaj spakirala i Skafander. ☺️

LinaKarolina
    05. Siječanj 2016. 11:41

Just smile kupon od 100kn mozemo iskoristiti u Pikolu na Vinkovackoj..oni su ovlasteni za Chicco. Samo neznam na sto mogu potrositi 300kn od njihovih proizvoda? 

Pepita2109
    05. Siječanj 2016. 11:51

Mama You are always on my mind   sretnoooo nadam se da si to već odradila, da je sve prošlo super i da ćeš se ubrzo maziti sa svojim momčićem, i baš me zanima da li su pogodili procijenu, meni su rekli dan prije da bi mogla biti preko 4kg.. 
    Lina hmmmm da nije krevetić sa razlogom uranio hehehe
    just smile ja pijem čaj i stavljam velike žlice

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LinaKarolina
    05. Siječanj 2016. 12:02

Pepita i meni je to cudna slucajnost 
    Ali sumnjam da ce skoro.
    Uopce ne izgledam kao da sam blizu poroda..cak mi se i trbuh cini malim 
    Sama sebi izgledam mrsavo i sitno a to uopce nisam 

Malo me drzi neka menstrualna bol..i to mi je novost.
    Ali neka..imam ja vremena.
    Danas je Mamin dan..pa slijede Ines i Sonja..a dalje cemo vidjeti 

Ines24
    05. Siječanj 2016. 13:36

Hajde Mama potakni i naše bebice da se pokrenu 

Pepita2109
    05. Siječanj 2016. 13:55

Lina Karolina meni se čini da se kod tebe nešto događa koliko god ti sebe uvjeravala u suprotno 

Ma sad će se opet zaredati bebice, to tu ide tak grupno da neka ne ostane sama hahaha 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Alekssandraa
    05. Siječanj 2016. 15:38

Ej,cekajte menee...moj bebach ce vjerojatno bit posljednji ovdje,nemojte slucajno zatvorit ovu temu na forumu  hahaha

@JustSmile@
    05. Siječanj 2016. 15:54

Lina: tamo smo mi kupili kolica i krevetic.ajd dobro,barem negdje.pada mi napamet jedino izdajalica ako bude potrebe,neznam sto drugo...???hmmm.i mislim da se moze iskoristit do 3.mj da pise ako se nevaram,brzo ce to doci...
    Pepita:znaci velike zlice.hvala.uh,bome ce to onda brzo nestajat,ovdje kod nas komorac i anis skupi kao da su od zlata.a nasla samo pakiranja po 10-30g. :/

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.