Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    niinaa
    03. Siječanj 2016. 14:39

Drage moje zanima me vase misljenje.naime nedavno sam snimala zub a ispada da sam bila trudna(eventualno tj.dana) sto naravno nisam znala.sada sjedim ovdje u strahu pa me zanima vase misljenje i iskustvo dali moze imati posljedica na plod :((((

renata6
    03. Siječanj 2016. 18:01

niinaa

Drage moje zanima me vase misljenje.naime nedavno sam snimala zub a ispada da sam bila trudna(eventualno tj.dana) sto naravno nisam znala.sada sjedim ovdje u strahu pa me zanima vase misljenje i iskustvo dali moze imati posljedica na plod :((((

Ista stvar je bila i kod mene, isto snimala zub a bila trudna, rana trudnoća kad još nisam ni znala, sve bilo ok, sve normalno!

Alekssandraa
    03. Siječanj 2016. 14:41

Anaheja,bas mi je drago sto idete kuci...i ja jedva cekam taj dan,da rodim i da dodem doma  Doma je ipak najljepse 
    Mama,izgleda da ce to brzo kod tebe  Cekamo tvoju snjeznu bebicu  Koliko su procjenili da je tezina bebice ?

Ja imam sutra prvi pregled u TA,malo sam nervozna...mada sam cula ,da me sutra nece jos spajat na ctg...nego tek od 38 tjedna...kod nas snijeg i dalje pada...nadam se da ce tokom dana stat i da cu bez vecih problema stici do bolnice na pregled,..

Mrkvica2
    03. Siječanj 2016. 15:16

Iillany a to je valjda kod svakoga drukcije.. meni je mama tako opisala trudove kao i ti i ja cekam bol u ledima i uvjeravam sebe da to nemogu bit trudovi nego neka opaka crijevna viroza   Jedino sto je sto posto sigurno je da boli ko sam vrag hehe

lillany
    03. Siječanj 2016. 16:43

Potpisujem

LinaKarolina
    03. Siječanj 2016. 17:18

Mene su trudovi najvise frcali u donjem dijelu trbuha a kasnije kad uhvati boli sve od cica do koljena 
    Ali mozda "najgori" dio je onaj kada imas osjecaj da moras pokakati jedno ooogromno,tvrdo g*vno ..to je najblizi opis.

Nina..mislim da ne moze biti nikakvih posljedica jer ono sto se racuna pocetak trudnoce i nije jos trudnoca.

@JustSmile@
    03. Siječanj 2016. 17:53

Haloo halooo :) evo i nas. snijeg malo pada pa nepada.nesto brljavo.ak ce padat pa nek pada i nek se onda i napada kako spada a ne da nam za uskrs dodje.mene nesto isto kao recka dolje s vremena na vrijeme kroz dan i glupi iscjedak...svakim danom ga sve vise pa se nekad brzo uputim wc-u misleci voda.ono sipak ali nekako mi opet ne mirisi jos da ce uskoro...vidjet cemo...
    citam knjigu -price o radjanju- i iskreno knjiga je predobra Malo je reci. ok,vecinom pise iskustva zena o kucnim porodjajima,u vodi,na stolcicu,prirodni porod bez ometanja sto je u mom slucaju najminimalnija mogucnost jer tu u Os cujem sve odbiju i posalju na klasiku ali vrijedi pitati,mozda budu i dali.haha...sretne misli :p xD ♡♡♡
    rekla sam muzu da zelim iduci puta u rijeci rodit jer oni bas kao daju bazen ako je sve ok,ne stoji im za ukras kao tu kod nas. -.-

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• mama@
    03. Siječanj 2016. 18:00

Evo prosao moj dan bez ikakve boli. Malo sam i lopatala snijeg 
    Zato cu po noci setati hahahahaha

LinaKarolina nitko ne spominje carski. Jedino sto su me ubjedivali da imam secer . Doktor koji je radio uzv i koji ima vise iskustva s svime je rekao da on nebi komolicirao nego pustio da vidimo kako ide. Kaze...lako je otici na carski i rijesiti problem. I donekle se slazem s njime.

Aleksandra procjena bebe prije tjedan dana je do 4500g. 

Bas me zanima kada cu i kako cu 
    Kao da prvi puta idem kroz ovo sve hahahaha

LinaKarolina
    03. Siječanj 2016. 19:35

Just smile porod u vodi u OS je nemoguca misija cak i u masti.
    S obzirom na manjak osoblja budes sretan da te ikako porode.
    Na zadnjem porodu njih dvije su trcale od boksa do boksa i vikale pricekajte.
    Kada je malcu izasla glava babica je otisla u drugi boks da vidi sta druga rodilja radi.
    Tako da sam ja u cekanju ispitivala dragog ima li mali kosice

Dok sam bila kod kuce u trudovima stalno sam se tusirala i intezitet boli u vodi je puuuno manji ali ne bi htjela roditi u vodi jer mi ta voda nakon i ne izgleda bas bajkovito.

A i u OS ne poradaju u vodi vec prije ozgona opet ides na stolic radi epiziotomije i bla,bla kojecega..

@JustSmile@
    03. Siječanj 2016. 20:20

Lina: ma znam da nemozes...a meni je to tako zelja...jos od davno...neznam...vecina njih kaze da netreba fantazirat i da treba roditi kao svaka zena.sta bi ja sad npr.bila posebna.lezi tamo,suti,trpi,izguraj i ok...nekazem ja nista protiv toga ,tako ce i biti, boze moj,samo nek mi je ovaj moj bebonja ziv i zdrav,ali taj neki filing u meni koji samo grebucka kako bi voljela da bude i ako bude prilike definitivno cu probati jedan od tih drugih nacina jednom u buducnosti.
    hvala bogu podrsku muzica imam.nasmijao me jucer kada smo pricali o tome je rekao: "nemoj samo ni mojima ni tvojima to spominjat..znas kako bi reagirali,sputavali bi te i izvrijedjali i samo bi se ti bzvz nasekirala.ako hoces,ici cu s tobom i na mars. " :D sreca moja! ♡♡♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI