Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    01. Siječanj 2016. 13:38

Evo da se i ja opet javim. :D odspavala do 13h (osjecam se kao neki tinejdjer poslije izlaska xD) nepamtim kada sam toliko dugo zakrnjala i bome me sada poslije rucka uhvatili laznjaci i sada opet lezim i cekam da se smire.uff ufff.

Fionita: cestitam! ♡♡♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

tweety91
    01. Siječanj 2016. 14:40

Sretna nova godina vama i vasim obiteljima 

Fionita cestitke na bebiciii :)

[/u

Alekssandraa
    01. Siječanj 2016. 16:24

Drage mame i one koje ce to tek postati,zelim vam sretnu i uspjesniju Novu godinu,vama i vasim obiteljima !!! Najvise od svega nek nam bude obilja zdravlja i ljubavi   
    Fionita cestitam na bebici 

Alekssandraa
    01. Siječanj 2016. 16:27

Mama,Ines ili Sonja koja je prva na redu ?  Drzim fige da vam sto bezbolnije prode 

Ines24
    01. Siječanj 2016. 16:57

Moji svi simptomi su nestali, nema lažnih trudića, ne idem ni na wc često, ništa me ne frče u trbuhu ni ne boli... Možda je to samo zatišje pred buru 

Sonja8
    01. Siječanj 2016. 18:41

Alekssandra, Mama i Ines su po popisu prije mene... 😊
    Hoće li se i bebice držati redoslijeda, to cemo jos vidjeti 😉
    Pusa svima 😘

01. Siječanj 2016. 19:54

Drage kuglice,okruglica,mame i bubice želim vam sretnu Novu godinu, u kojoj ćete uživati u neizmjernoj ljubavi sa svojim malim cudima :-D da vam sve ide po planu,da bebe budu dobre,da ih ne muče trudovi,da rodite što brže i bezbolnije....
    Mia,Anaheja,i Fionita čestitam vam od srca :-*

01. Siječanj 2016. 20:00

Ah pisanje sa telefona nisu bubice nego bebice, i ne trudovi...nego grčevi ;-) 
    Mi smo još u bolnici,i kako stoje stvari ostajemo još sigurno,dobijo je zuticu,ali ne fiziološku,već zbog inkompatibilnost krvnih grupa,naime ja sam O+,suprug A+,i beban je naslijedio A+,ali moj organizam je stvorijo antitjela na A krvnu grupu,pa je zato dobijo ranu zuticu... Primamo ljevice,infuzije i sunčamo se po cijeli dan,ja se izdajam i to mu dajemo u kombinaciji sa dobrano. Jer mora više da jede da bi više probavljanje i izbacivanje bilirubin... Uglavnom skupa smo na neonatologiji,ovdje su svi divni što se tiče osoblja,...mada smo trenutno i jedini pacijenti :-S.

Sonja8
    01. Siječanj 2016. 20:35

White, jos uvijek ste u rodilištu? A ja bila sigurna da vi doma... Nadam se da ce brzo proći žutica i da ce biti sve ok. Puno pusica 😘

MaliV
    01. Siječanj 2016. 20:56

Kuglice moje, sretna vam i najljepsa 2016., puno lijepih trenutaka sa nasim zimskim bebicama, puno druzenja na klokanici i moja zelja- da se nekako uspijemo sve naci i podruziti malo i u zivo tamo negdje u 2016.  

fionita cestitke na bebici ☺️

Anaheja, pa tvoja stvarno mrvica slatka, ajme mogu misliti kako je medena tako mala.. Meni je ovo moje cudo od 3900 malo, a tek tvoja.. Ufff secer 

Mi se snalazimo doma, moram priznati da sam ponosna jer mi mama jos nije stigla u pomoc (osim sa ruckom), trebala bi sutra/ prekosutra, a muz cak stigne i plejku upaliti 😂 

Dobila sam ketonale da se kljukam, ali sam uspjela cijeli dan izdrzati na jednom lekadolu, valjda me hormoni pucaju, kad vidim to malo cudo, nista mi nije tesko ❤️

E i jos jedna stvar za sve buduce mamice- meni je bar trecina robice neupotrebljiva, sve od broja 50, pa i neki 56, u nista ne stane 😭 Cak i ono plisano odijelce koje smo uzeli za izlazak iz bolnice, smo jedva jedvice nekako navukli, a nismo imali alternativu, tako da radije ponesite malo vece sa sobom za izlazak.

Uh jesam se raspisala 😄 Puse svima 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.