Evo da se i ja opet javim. :D odspavala do 13h (osjecam se kao neki tinejdjer poslije izlaska xD) nepamtim kada sam toliko dugo zakrnjala i bome me sada poslije rucka uhvatili laznjaci i sada opet lezim i cekam da se smire.uff ufff.
Fionita: cestitam! ♡♡♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Sretna nova godina vama i vasim obiteljima
Fionita cestitke na bebiciii :)
[/u
Drage mame i one koje ce to tek postati,zelim vam sretnu i uspjesniju Novu godinu,vama i vasim obiteljima !!! Najvise od svega nek nam bude obilja zdravlja i ljubavi
Fionita cestitam na bebici
Mama,Ines ili Sonja koja je prva na redu ? Drzim fige da vam sto bezbolnije prode
Moji svi simptomi su nestali, nema lažnih trudića, ne idem ni na wc često, ništa me ne frče u trbuhu ni ne boli... Možda je to samo zatišje pred buru
Alekssandra, Mama i Ines su po popisu prije mene... 😊
Hoće li se i bebice držati redoslijeda, to cemo jos vidjeti 😉
Pusa svima 😘
Drage kuglice,okruglica,mame i bubice želim vam sretnu Novu godinu, u kojoj ćete uživati u neizmjernoj ljubavi sa svojim malim cudima :-D da vam sve ide po planu,da bebe budu dobre,da ih ne muče trudovi,da rodite što brže i bezbolnije....
Mia,Anaheja,i Fionita čestitam vam od srca :-*
Ah pisanje sa telefona nisu bubice nego bebice, i ne trudovi...nego grčevi ;-)
Mi smo još u bolnici,i kako stoje stvari ostajemo još sigurno,dobijo je zuticu,ali ne fiziološku,već zbog inkompatibilnost krvnih grupa,naime ja sam O+,suprug A+,i beban je naslijedio A+,ali moj organizam je stvorijo antitjela na A krvnu grupu,pa je zato dobijo ranu zuticu... Primamo ljevice,infuzije i sunčamo se po cijeli dan,ja se izdajam i to mu dajemo u kombinaciji sa dobrano. Jer mora više da jede da bi više probavljanje i izbacivanje bilirubin... Uglavnom skupa smo na neonatologiji,ovdje su svi divni što se tiče osoblja,...mada smo trenutno i jedini pacijenti :-S.
White, jos uvijek ste u rodilištu? A ja bila sigurna da vi doma... Nadam se da ce brzo proći žutica i da ce biti sve ok. Puno pusica 😘
Kuglice moje, sretna vam i najljepsa 2016., puno lijepih trenutaka sa nasim zimskim bebicama, puno druzenja na klokanici i moja zelja- da se nekako uspijemo sve naci i podruziti malo i u zivo tamo negdje u 2016.
fionita cestitke na bebici ☺️
Anaheja, pa tvoja stvarno mrvica slatka, ajme mogu misliti kako je medena tako mala.. Meni je ovo moje cudo od 3900 malo, a tek tvoja.. Ufff secer
Mi se snalazimo doma, moram priznati da sam ponosna jer mi mama jos nije stigla u pomoc (osim sa ruckom), trebala bi sutra/ prekosutra, a muz cak stigne i plejku upaliti 😂
Dobila sam ketonale da se kljukam, ali sam uspjela cijeli dan izdrzati na jednom lekadolu, valjda me hormoni pucaju, kad vidim to malo cudo, nista mi nije tesko ❤️
E i jos jedna stvar za sve buduce mamice- meni je bar trecina robice neupotrebljiva, sve od broja 50, pa i neki 56, u nista ne stane 😭 Cak i ono plisano odijelce koje smo uzeli za izlazak iz bolnice, smo jedva jedvice nekako navukli, a nismo imali alternativu, tako da radije ponesite malo vece sa sobom za izlazak.
Uh jesam se raspisala 😄 Puse svima 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji