Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    31. Prosinac 2015. 09:10

Dobro jutro kuglice 😘

Anaheja, sretnoooo 🎉🍾🎉

Mi smo isto kupili mam dude, pa cemo vidjeti kako ce mj biti kad dodjemo doma, tu mi sad daju neku full veliki, ali ne buni se

Ja cekam vizitu, pogledaju mi sav, muz je na putu, spremimo se i idemo doma 😁 I rekoh da idem pogledati sta ima kod vas i otvorim sliku od Lina i skoro mi savovi popucaju od smjeha, umirem od smjeha i drzim se za trbuh, booooli 😂😂😂 ama bas identicno izgledam haha

Puno pusa vama i trbuscicima 😘

LinaKarolina
    31. Prosinac 2015. 09:12

Gagica tvoje veliki sin i moja velika cura su taman par dana razlike 

lillany
    31. Prosinac 2015. 09:18

Visnjass mi imamo nukovu protiv kolika, aventovu iz izdajalice, dr browns protiv kolika i aventovu protiv kolika. Najbolja je aventova protiv kolika. Ima najbolju kombinaciju oduska i velicine rupice. S njom se najmanje naguta zraka i duda ne kapa pa se ne zagrcne dok odmara. Pazite na to da duda ne kaplje sama od sebe. A i svidjela joj se od prve sekunde.

Sto se dudica tice da definitivno mam dudice. Iako ja sam samo dnevne kupila. Malo me plasi stavljati joj u usta nesto sto svijetli u mraku.

Anaheja
    31. Prosinac 2015. 09:34

Zelim vam dobro jutro!
    Cisto da javim da je moja mala Iskrica odlucila pomrsit sve moje planove. Nakon cijele noci umiranja u trudovima, rodila sam u 10 do 8. nisam uspjela u svom naumu prirodnog poroda. trajalo je predugo i vise nsam imala snage. Trazila sam da mi prokinu vodenjak i daju onu drogu protiv bolova. Svejedno sam skoro odapela . Cervix mi je bio tvrd kao kamen i nikako malecku nisam mogla progurat da prodje. U svakom slucaju je pikulica, ima 2550 i 47 cm. Moj mali mis 

LinaKarolina
    31. Prosinac 2015. 09:42

Anaheja 
    Pa ovo je bilo brzo..cestitke na mrvičici 
    I sada kada pogledas malenu bit ce ti svejedno jel' Nova godina ili nije.
    Iduce godine imate dupli razlog za slavlje.

lillany
    31. Prosinac 2015. 09:48

Anaheja cestitam na malom misu. Porod ne zvuci bas bajno ali sve se to zaboravi vjeruj mi.

Ines24
    31. Prosinac 2015. 10:23

Anaheja čestitke 

Kod mene nema pomaka, ctg uredan, uloživa za vrh prsta, jedino kaže doktor da se trbuh malo spustio... A mora netko osim Pepite i prenijeti 

Mrkvica2
    31. Prosinac 2015. 10:31

Anaheja cestitke na bebici, bas je mrvica mala   a tebi brz oporavak.

Ines nemora znaciti, imas jos fore hehe vidis kako to ide. Mozda te preko noci copce trudovi i beba je tu 

LinaKarolina
    31. Prosinac 2015. 10:44

Ines pa imas jos citavi tjedan ispred sebe da se nesto pokrene.
    ..sad bi vi sve htjele preskociti red i roditi u 2015 godini.

gagicamamica
    31. Prosinac 2015. 11:30

Lina vrsnjaci i ovi mali budu jedino me ti vidis 3:2 😁 

Anaheja juhuhuuu cestitke! Zelim vam expres brzi oporavak! 
    Lista postaje sve kraca....👍

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.