Meni su malu procjenili prije nesto vise od 2 tjedna na uzv na 2600. A rodila se sa 2550... Tako da mislim da to nema bas toliko veze...
Jedva cekam ic doma... A zbog niske porodjajne tezine nas najvjerojatnije nece sutra pustit bez obzira na to kaj je sve u redu... Mozda preksutra...?
Anaheja pa ne vidim razlog zasto vas ne bi pustili.
Bebica je zdrava,rodena u terminu..to sto je mala mrvica nadoknadit ce prije kod kuce nego u bolnici.
Barem kod nas u OS pustaju..
Pa ne mogu sve bebice biti iste porodajne tezine.
Evo da se i mi malo javimo...
Prije svega zelim svima obilje zdravlja , srece, mira i Božjeg blagoslova u 2016.g.
Fionita cestitke na bebici. Nadam se da oporavak ide brzo. 😊
Mi smo super...papamo i ide nam ko velikima danas nam je vjerovatno skok day pa samo cijeli dan na cici i nesto malo nemirniji. Tek sad zaspo konkretno.
Ja jos vodim borbu s ranom...koncici vec otpali neki...mozda ima jos...nezelim ni gledati. 🙈 Hemići za zas pod kontrolom.
Evo prvih pahulja...❄da vidimo koje ce bebice izmamiti van???
Anaheja iskreno vam zelim da idete brzo domeka. ❤🍀
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Curke di to snijeg već pada? ovdje u Lici je zasad kiša, malo ledi na tlu al nije strašno...
Ines u OS je padao ali jos nista konkretno..rekli su da od veceras pocinje. Ajd neka padne vise pa da djecu bacim na snijeg malo..ovako ubijaju po kuci sve od dosade
25.12. 00.09h 3190 50 CM. Stigao savršen tri tjedna prije termina :)
..Great things take time...
Ivanche: cestitam na Bozicnoj bebici. :)))) ♡♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Anaheja ne vidim razloga zasto vas nebi pustili.. prijateljica mi je nedavno rodila 2mj prije termina malu sa 1700 i cim je presla 2 kile pustili su je doma a tvoja malena je u terminu i dobro je pa stvarno neznam zasto bi vas zadrzavali ako je sve okej.
Anaheja, cestitam ti!! Kao si zadovoljna petrovom?
Ivanche, takoder cestitke
Neka vqm djecica budu zdrava i zadovoljna
Sortiraj odgovore
Najstariji