Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    02. Siječanj 2016. 10:31

Lina karolina 7 cm?? Ajme pa on je stvarno kao gljiva rastao brzo.. jos sam u soku kako tako puno 

Sonja8
    02. Siječanj 2016. 10:32

Hvala cure, smirilo se oko 6.30, nakon sto sam se digla iz kreveta i jos par stvari stavila u torbu za rodilište, otusirala se i legla u krevet ponovo... Uspjela sam zaspati i sad se probudila tako da izgleda da je bila lažna uzbuna ☺️ 
    Ali izgleda da je sve bliže... 😉

Mrkvica2
    02. Siječanj 2016. 10:34

Cure oblacite li vi bebama veste na duge bodije po doma? Znam vec sam to pitala ali neznam meni se radi grijanja sada cini da netreba ali se onda s druge strane stalno bojim da joj je zima  a rijetko joj odjelca oblacim, vecinom hlacice i dugih rukava bodi. Imam i bodije bez rukava pa mi oni super dodu kao potkosulje ali opet nemogu obuvi bodi ispod bodija.. makar se opako dvoumim 

Mrkvica2
    02. Siječanj 2016. 10:35

Heheh kriva tema 

LinaKarolina
    02. Siječanj 2016. 11:23

Mrkvice da,da 7cm i 1700g je dobio..mislila sam da ce do godine dana biti ooogroman ali na kraju je sitnis sa 11mj..9kg i 76cm.

A i svejedno ti je na kojoj si temi ..bebicu oblaci onako kako se i ti osjecas..ako vam je toplo u kuci nema potrebe ubundavati bebicu..
    Ja sam svog najnormalnije oblacila bez dodatnih vestica,carapica i opet se bio znojio..pogotovo kada su ga svi u dekici nosali.

Alekssandraa
    02. Siječanj 2016. 12:46

Pozdrav curke 
    Ja evo napokon oprala svu robicu i sad ju polako peglam,slazem i preslagivam  Mi nismo uopce kupovali broj 50,samo 56 i 62...prije dva tjedna ,po procjeni doktorice,nas mis je imao oko 2,750 kg...a jos imam nekih dvadesetak dana do termina..tako da bi mogao biti preko 3,500 kg  
    Sonja, jesi jos u jednom komadu ? 

Alekssandraa
    02. Siječanj 2016. 12:49

Sonja,tu si ti  Tek sam sad procitala tvoj komentar,ja sam mislila da si ti vec u rodilistu 

Sonja8
    02. Siječanj 2016. 13:03

Hehe, Alekssandra, tu sam jos. Trbuščić mi i dalje vise tvrd nego inace, ali nemam one "trudove" za sad. Kad ce krenuti "za ozbiljno", ne znam, javim promjenu😉 
    P.s.ipak su mama i Ines po redu ☺️

LinaKarolina
    02. Siječanj 2016. 13:10

Sonja zatisje pred buru 
    Tko zna..mozda predvecer trudici opet krenu. Oni ionako vole nocu gnjaviti 

Alekssandraa
    02. Siječanj 2016. 13:14

Moj mis nek priceka,kod nas najavljuju takav snijeg ...pocelo me brinut kak cu do bolnice,ak me slucajno ulovi,a snijeg napada  mi cemo jos pricekat da se snijeg otopi hahahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.