Lina karolina 7 cm?? Ajme pa on je stvarno kao gljiva rastao brzo.. jos sam u soku kako tako puno
Hvala cure, smirilo se oko 6.30, nakon sto sam se digla iz kreveta i jos par stvari stavila u torbu za rodilište, otusirala se i legla u krevet ponovo... Uspjela sam zaspati i sad se probudila tako da izgleda da je bila lažna uzbuna ☺️
Ali izgleda da je sve bliže... 😉
Cure oblacite li vi bebama veste na duge bodije po doma? Znam vec sam to pitala ali neznam meni se radi grijanja sada cini da netreba ali se onda s druge strane stalno bojim da joj je zima a rijetko joj odjelca oblacim, vecinom hlacice i dugih rukava bodi. Imam i bodije bez rukava pa mi oni super dodu kao potkosulje ali opet nemogu obuvi bodi ispod bodija.. makar se opako dvoumim
Mrkvice da,da 7cm i 1700g je dobio..mislila sam da ce do godine dana biti ooogroman ali na kraju je sitnis sa 11mj..9kg i 76cm.
A i svejedno ti je na kojoj si temi ..bebicu oblaci onako kako se i ti osjecas..ako vam je toplo u kuci nema potrebe ubundavati bebicu..
Ja sam svog najnormalnije oblacila bez dodatnih vestica,carapica i opet se bio znojio..pogotovo kada su ga svi u dekici nosali.
Pozdrav curke
Ja evo napokon oprala svu robicu i sad ju polako peglam,slazem i preslagivam Mi nismo uopce kupovali broj 50,samo 56 i 62...prije dva tjedna ,po procjeni doktorice,nas mis je imao oko 2,750 kg...a jos imam nekih dvadesetak dana do termina..tako da bi mogao biti preko 3,500 kg
Sonja, jesi jos u jednom komadu ?
Sonja,tu si ti Tek sam sad procitala tvoj komentar,ja sam mislila da si ti vec u rodilistu
Hehe, Alekssandra, tu sam jos. Trbuščić mi i dalje vise tvrd nego inace, ali nemam one "trudove" za sad. Kad ce krenuti "za ozbiljno", ne znam, javim promjenu😉
P.s.ipak su mama i Ines po redu ☺️
Sonja zatisje pred buru
Tko zna..mozda predvecer trudici opet krenu. Oni ionako vole nocu gnjaviti
Moj mis nek priceka,kod nas najavljuju takav snijeg ...pocelo me brinut kak cu do bolnice,ak me slucajno ulovi,a snijeg napada
mi cemo jos pricekat da se snijeg otopi hahahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji