Anaheja, ja se nadam da nisu dobro procjenili,jer imam jos dosta do termina...pa bi po njihovoj procjeni mogla biti velika bebica Svasta je moguce,muzic je bio velika beba,cak 4,800 kg
Najbitnije da bude zivo i zdravo...da sve prode u najboljem redu
Drzim fige da idete sto prije kuci
Ivanche, cestitam !!!
Ines, snijeg pada ko sasav...ja zivim u okolici Zagreba,ne znam kako je drugdje
Moj bebach ima tulum u trbuhu,ne znam sta mu je danas...toliko me udara u rebra,mogu cak i nogicu napipat..i imam stalno neki pritisak dolje,ne znam jel me to glavicom gura il kaj se dogada Imala sam kratko bolove u donjem dijelu trbuha,poput menstruacijskih...al sad je sve stalo i smirilo se
Meni je s 32 tjedna procijenjen na 2,100 ako bebe dobivaju po 250 grama tjedno jao meni. u utorak napokon idem u TA pa ću znati više, jedva čekam
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Ja danas cijeli dan imam onaj glupi osjecaj u trbuhu ko pred menstruaciju, uopce neznam kaj bi trebala misliti :D
[/u
Visnja nebrini...pred kraj polako posteljica stari pa dobivaju sve manje...
Ivanche cestitke!!!🎊
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Ivanche čestitke i brz oporavak ti želim
Mi u Lici ga još uvijek čekamo, cijeli dan pada kiša, ali nije više u minusu pa ne ledi
Ja kad se ponadam da je to to, sve se smiri, ponekad baš osjetim olakšanje na želucu i plućima, a kasnije mi se opet javi pritisak i žgaravica, danas me samo jednom uhvatio lažni trud i bol..
Ines totalno te razumijem :D mislim si to je to, i onda se opet sve vrati na staro. A ja nikako docekati da rodim... :)
[/u
Ines i Tweety tocno znam kako vam je... Jos prije nekoliko dana mi je bilo bas tako....stalno neke lazne uzbune...
Drzite se curke...sve su to pripreme...blizu je veliki dan!
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Zadovoljstvo Petrovom je podjeljeno, Axia...
Sto se tice radjaone i osoblja na odjelu, stvarno im svaka cast. Na porodu su me doslovce za svaku stvar pitali i nista nisu radili ako ja nisam rekla da moze. I tu na odjelu su stvarno vise manje svi super, simpaticni i pristupacni. Ali sto se tice cistoce.... Boze me sacuvaj....Vise plijesni u tus kabini u zivotu nisam vidjela....
I klopa nije grozna, ali bi porcije trebale biti barem duplo vece. Nosam pozderuh, ali ja sam stalno gladna... Da mi moji nisu donjeli jela, umrla bi od gladi...
A to za porodjajnu tezinu ne znam... Vjerojatno sve ovisi od doktora do doktora... Vidjet cemo sutra na viziti... Ali voljela bi ic doma svakako
Tako sam uzbuđena zbog svega, jedva čekam upoznati svoju malu mišku ali isto tako uopće nemam osjećaj da se to meni događa... Jučer sam se rasplakala kad sam vidjela one prve bebice u Hrvatskoj i shvatila da ću tako i ja za koji dan maziti svoju, baš su me emocije svladale
Sortiraj odgovore
Najstariji