Sretna nova godina 🎉🎉🎉 zelim ostalim okruglicama sto laksi porod...novim mamicama cestitam i sto brzi oporavak vam zelim
sretna nam Nova godina
cure moje ja jedva dišem, i inače a tek sada kad sam se napucala odojka, krumpira i francuske uh..
trogljam se po kući i samo uzdišem, žedna sam a više niš ne stane haha
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Ines moguce je da smo.mi slijedece. Ispada da su nase bebe najkulturnije do sada . Uredno cekaju svoj red hahahahaha
Drage moje, mene od sinoć love kontrakcije i trbuh mi je dosta tvrd, a sad osjećam i križa i laganu bol u donjem dijelu trbuha... Ne znam jesu li ovo lažnjaci jer me do sad nisu lovili ili je kod mene počelo... 😳
Javim vam svakako kako se razvija situacija 😘
Hey drage moje!!
Konacno sam uhvatila vremena da se malo javim. Moje malo cudo mi je jucer odluciloo pokazat da sa glasnicama nema problema i urlat cijeli dan. Tako da sam dan provela premjestajuci je sa jedne na drugu sisu . Na svu srecu, problema sa dojenjem nemamo- a toga sam se najvise bojala
. Sad samo cekam da se pojavi bas mlijeko
.
U svakom slucaju, nas 2 Vam svima zelimo sretnu novu!!!!
I Sonja, to je to . Tako je bilo i kod mene. Sretno i sto laksi porod zelim
sretna vam nova cure!
a bas sinoc gledam na dnrvniku one izvjestaje iz bolnica, koje su se bebe rodile 1.1. i bila sam sigurna da je neka nasa
maliv, haha potpisujem. nasa je ipak stala u robicu za izaci, ali sam je sljedece jutro uvukla u neko odjelce za koje je patronazna pristojno primjetila da je "mozda malo kratko" tesko mi je procijeniti sto moze obuci pa kad nadjem komad robice da joj super pristajr usporedjujem ostale s njjm hehe
neki dan smo izgleda imali skok u razvoju 6.dan. bas je bilo pakleno.
fionita, bravo za bebicu ranilicu!
mama, sonja, najavili su snijeg, drzim fige da vam prognoza donese jos nesto
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Ja sam poprilicno sigurna da ce moja pikulica ipak bez problema nosit velicine 50 i 56, tako da da mi je stvarno drago da sam i te robice dobila pozamasnu kolicinu
Cestitke novim mamicama, mazite puno svoje bebice
Sonja sretno ako je i nadam se da ce sto brze sve proci
Sto se tice velicina iako je mala bila 51cm i dalje nam je 50 bilo taman, nesto cak i veliko. Eto sada da mj i pol dosta stvari i dalje 56 nosi a beba je normalne velicine tako da je i meni kao i anaheji ta robica vise nego dobro dosla.
Dobro vam snjezno jutro
Ajde da sada vidimo koja bebica voli snijeg da nam se pridruzi..
Sto se robice tice i moj malac od 4000g je jedva stao u br.50..u bolnici smo jedva navukli odjelce iako je bio 50cm.
Prvi mjesec je narastao 7cm tako da smo mi odmah bili presli na 56-62.
Imamo neiskoristene robice od njega tako da se nadam da ce ovaj malac biti nesto manji.
Sonja ja nisam imala ni bh kontrakcije ni lažnjake tako da kad kod mene krene neću znati kaj me snašlo
drži se i sretno
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji