Anaheja čestitam!!! Baš sam došla vidjeti da li si već rodila jer je iz tvog opisa trudova bilo dosta očito da budeš . Samo ti nisam tako izravno htjela reći jer si ti baš naumila još malo piričekati, ha, ha. Bitno da ste obje dobro, da je mali novogodišnji poklon zdrav! Moj je porod isto bio živo mučenje i to još bez vodenjaka jer mi je puko prije pojave trudova...ali vjeruj mi da se to stvarno zaboravi ubrzo...sad te čekaju nova veselja!
Da, da zovi nekoga da ti donese ića i pića da se pošteno naklopaš!
bravo anaheja, jeeee!
zatvorila si 2015. (ili? )
cestitke na mrvici
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Anaheja 😊😊😊 čestitke od srca! Vidiš kako bebice ne pitaju nas mamice kad ce na svijet, vec tvrdoglavo odluče kad one to žele! ❤️
Ja bila danas u TA, otvorena jedan prst, naručena za tjedan dana, ako se u međuvremenu nesto ne pokrene ☺️
Želim vam lijep provod večeras... Da vidimo koja nam je prva bebica u 2016... 🎁
Happy New Year
Anaheja cestitam ti... pa ja skoro ostala sama s terminom pocetkom 1 mj.
Shimmer to je bila dr s crvenom kosicom. Uh
Danas sam morala 3 puta u laboratorij vaditi krv jer misle da mozda imam secer jer je beba velika . Samo me muce.
Svaki drugi dan na ctg. Jucer bili opet trudovi ali nista novo.
Obavezno me muce trudici al se ne pokrece nista. Zna me boljeti full da ne mogu pomaknuti i tako.
U subotu opet na ctg ponedjeljak po nalaze guk-a
Sretna vam nova godina zene, koliko malenima toliko i velikima a najvise onima sto su nas ispratile u 2016 godinu kao podrska i dokaz da se nesto moze.
Haloooo halooo! nadam se da lijepo provodite vecer u krugu obitelji i prijatelja,te svojih ljepotana malih. da se zabavljate i da nestrpljivo kao i ja cekate jos uvijek 2u1, novu 2016 ;)
ovaj moj ludonja slavi.neznam jel vise plese po mjeuru ili po rebrima upravo. :D ♡♡♡♡♡♡♡
Ae ae,cujemo se poslije ponoci. puse svima!
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Sve najbolje u 2016. okruglice drage od mene i moje malene Neka vam se bebice pridruze na vrijeme i porodi produ sto brze i lakse a bebice budu zive i zdrave
Sretna vam nova godina! Da u 2016.sve udjemo pune elana,snage,volje,ljubavi i zdravlja.da nam nasi malisani uljepsaju svaki dan ove godine,da se volimo sa nasim muskima i koliko god da nekada bilo tesko,jednom kazemo:"eh ta nasa divna 2016.,tada si se ti rodio/la,ili pak: tada je bio tvoj 1.rodjendan!neka nam zivi grupa i nasa djeca i mi u sreci,blagoslovu i ljubavi! ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Sretna Nova godina!!! Cestitke svim mamama na njihovim malim smotuljcima, vidim da vas je dosta rodilo od kada se nisam javljala,
Prije dva dana je na svijet dosla moja mala mrva, odlucila je malo uranit,
Drage moje..zelim vam sve najbolje u 2016..neka vam bebice budu zdrave i vesele i neka im se sto prije pridruzi braco ili seka
Buducim mamicama zelim brz i sto manje bolan porod..
A sada otvaramo baby krug 2016..
Sortiraj odgovore
Najstariji