Anaheja: cestitam na maloj bubici i brz oporavak zelim! Mazite se i lijepo u zagrljaju i pusicama docekajte novu godinu. :)))) ♡♡♡
De da vas pitam,kupila sam danas 2paketa kaliko pelena od lole,bilo na snizenju jedno pakiranje od 10kom 50kn.e sada...sigurno postoji razlika izmedju tih i tetri a posto jos tetri uopce nemam,zanima me razlika i dali je dobro sto sam uzela ove?
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Mislim da nemas razlike..sve su to tetrice. Sad jedino ovisi o proizvodacu jesu li deblje ili tanje.
Koliko znam Lola ima dobre pelene jer sam jednom prilikom bila narucivala svedske.
Ja sam kupila tetra krpice loline i odlicne su mi. Na velikim tetrama lezi i ima ih pod glavom a krpicama tim brisem kad se zaslini i zabljucka. Meni odlicne tako da su vjv i pelene tu negdje.
Kaliko navodno malo losije upijaju. Ja imam bubamarine obicne tetre i lola kaliko pa kad isprobam razliku na pokusnom kunicu javim
Jos cekam da mi je donesu... Ali sam i gladna ko vuk...
Anaheja čestitaaaam na malenoj mrviciiiii brz oporavak ti želim
Ines hahahah nasmijala si me, ma joooj tebi se bar nešto pomaklo, meni se počelo nešto događat tek ne termin,ali uzalud, s tim da mi se ni trbuh nije spustio.. a da te utješim nisam jedina prenijela lillany, lady su bile također u istoj situaciji kao ja
a tebi iskreeeeno želim da rodiš do termina i najkasnije na termin...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
E tako..
Pasticada se kuha,puretina urolana,kiflice zamjesite..jos sutra da ugostim svekiće i rekla sam im da tko zna kada cu vise imati vremena za takve pripreme kada dode malac..bit ce pocasceni jedino u restoranu
Muz mi se smije jer drzim pilates loptu u kuhinji i svako malo sjednem da odmorim i surfam.
Jos danas i sutra ne razmisljam o porodu a onda krecu pripreme..
Anaheja angaziraj dragog za donosenje papice..u bolnici se neces najesti a bit ces gladna k'o vuk..pogotovo kada krene mlijeko.
Anaheja cestitkee!
Ja sam se jucer ubila od posla, danas sam za nista :) kampiram na kaucu pred tvom i nadam se da malac je planira krenuti danas van jer sam premorena.
[/u
Anaheja iako smo se čule danas već desetak puta nisam ti čestitala
Pa prijateljice čestitam ti od srca
i brz oporavak želim
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Anaheja cestitam na maloj mrvici ipak nije bilo po tvojoj zelji da rodis u 2016.,bebica se je malcice pozurila
Sortiraj odgovore
Najstariji