Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    31. Prosinac 2015. 11:46

Anaheja: cestitam na maloj bubici i brz oporavak zelim! Mazite se i lijepo u zagrljaju i pusicama docekajte novu godinu. :)))) ♡♡♡

De da vas pitam,kupila sam danas 2paketa kaliko pelena od lole,bilo na snizenju jedno pakiranje od 10kom 50kn.e sada...sigurno postoji razlika izmedju tih i tetri a posto jos tetri uopce nemam,zanima me razlika i dali je dobro sto sam uzela ove?

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

LinaKarolina
    31. Prosinac 2015. 12:06

Mislim da nemas razlike..sve su to tetrice. Sad jedino ovisi o proizvodacu jesu li deblje ili tanje.
    Koliko znam Lola ima dobre pelene jer sam jednom prilikom bila narucivala svedske.

Mrkvica2
    31. Prosinac 2015. 12:15

Ja sam kupila tetra krpice loline i odlicne su mi. Na velikim tetrama lezi i ima ih pod glavom a krpicama tim brisem kad se zaslini i zabljucka. Meni odlicne tako da su vjv i pelene tu negdje.

Anaheja
    31. Prosinac 2015. 12:36

Kaliko navodno malo losije upijaju. Ja imam bubamarine obicne tetre i lola kaliko pa kad isprobam razliku na pokusnom kunicu javim 

Jos cekam da mi je donesu... Ali sam i gladna ko vuk...

Pepita2109
    31. Prosinac 2015. 12:57

Anaheja čestitaaaam na malenoj mrviciiiii  brz oporavak ti želim  
    Ines hahahah nasmijala si me, ma joooj tebi se bar nešto pomaklo, meni se počelo nešto događat tek ne termin,ali uzalud, s tim da mi se ni trbuh nije spustio.. a da te utješim nisam jedina prenijela  lillany, lady su bile također u istoj situaciji kao ja  a tebi iskreeeeno želim da rodiš do termina i najkasnije na termin...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

LinaKarolina
    31. Prosinac 2015. 13:14

E tako..
    Pasticada se kuha,puretina urolana,kiflice zamjesite..jos sutra da ugostim svekiće i rekla sam im da tko zna kada cu vise imati vremena za takve pripreme kada dode malac..bit ce pocasceni jedino u restoranu 

Muz mi se smije jer drzim pilates loptu u kuhinji i svako malo sjednem da odmorim i surfam.
    Jos danas i sutra ne razmisljam o porodu a onda krecu pripreme..

Anaheja angaziraj dragog za donosenje papice..u bolnici se neces najesti a bit ces gladna k'o vuk..pogotovo kada krene mlijeko.

tweety91
    31. Prosinac 2015. 13:20

Anaheja cestitkee!

Ja sam se jucer ubila od posla, danas sam za nista :) kampiram na kaucu pred tvom i nadam se da malac je planira krenuti danas van jer sam premorena.

[/u

Tyna24
    31. Prosinac 2015. 13:22

anaheja čestitaaam

visnjass
    31. Prosinac 2015. 13:25

Anaheja iako smo se čule danas već desetak puta nisam ti čestitala 
    Pa prijateljice čestitam ti od srca
    i brz oporavak želim

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Alekssandraa
    31. Prosinac 2015. 14:43

Anaheja cestitam na maloj mrvici  ipak nije bilo po tvojoj zelji da rodis u 2016.,bebica se je malcice pozurila  

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.