Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    01. Siječanj 2016. 10:20

sretna vam nova godina 

• mama@
    01. Siječanj 2016. 10:28

Sretna Nova....

Fionita i tvoja bebica odlucila zatvoriti 2015 godinu.
    Cestitam ti.

Kod nas nista novog. Sve okej za sad i mirno 
    Bas me zanima koja ce bebica otvoriti krug u 2016

LinaKarolina
    01. Siječanj 2016. 11:24

Mama tvoja bebica otvara krug..garant 

lady6
    01. Siječanj 2016. 11:41

Sretna vam Nova godina! Puno zdravlja i blagostanja vama i vasim bebicama

Pepita2109
    01. Siječanj 2016. 11:49

Drage moje Okruglice Sretnu Novu 2016. godinu želim vama i vašima od srca, i da vam porodi koji se opako bliže prođu kao od šale i da se bebice rode zdrave 

Jooojjj drage moje pa bliži se dan kada ćemo zatvoriti našu temu i kada ćete sve imati svoje smotuljke, štruce u rukama pa ćemo se nastaviti družiti na pdf Beba svi zajedno 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

axia
    01. Siječanj 2016. 12:05

Predrage okruglice, zelimo vam presretnu 2016. Neka vam boljke budu cim blaze, porodi cim brzi i bezbolniji, a bebe zdrave i zadovoljne
     Saljemo vam veliku pusu i jedno veliko hvala sto stw nas masu puta utjesile, nasmijale i podrzale. Cekamo vas na drugoj temi da nastavimo podrsku :)

Ines24
    01. Siječanj 2016. 12:19

Fionita čestitke na bebici 

Želim vam svima sve najbolje u novoj godini, neka bude bolja od stare  Mama ti i ja smo iduće na redu, ako još koja beba ne preskoči red 

Sonja8
    01. Siječanj 2016. 12:27

Drage moje okruglice i mamice, pridružujem se lijepim novogodišnjim željama! Puno pusica svima 😘😘😘
    Inace, mislim da mi je od jučer počeo čep lagano izlaziti...

axia
    01. Siječanj 2016. 12:37

Cestitam vam fionita i anaheja :) najljepsi novogodisnji poklon vam je u rucicama:)
    Sonja, da nisi ti slijedeca?

Sonja8
    01. Siječanj 2016. 13:01

Ah, Axia, sve je moguće 😉
    Fionita, čestitke na bebici ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.