eee i sto se tice uzoraka,dosao mi jucer
- hipp sa 2uzorka caja za dojilje,kremica,naljepnica za auto i cd ane rucner glazba za male andjele. :)) to me jako obradovalo.
-Novalac mislim, knjizica za zdravo papanje.
-nuxe kremice(morala sam im napisati koji me proizvodi zanimaju)
-ob tamponi (2mini,2normal) i kutijica.
Svi ostali 0 bodova.ili ignor ili jos cekam.napisem izvjesce ako drugo nesto jos dodje :)
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Smile mi imamo Mam dudice..malene su i uopce nisu niti blizu nosica. Malom su tako dobre da smo jos na 1. ove vece niti nece
I jos svijetle u mraku tako da se ne moram boriti s pronalaskom usred noci kada je hoce.
Just smile ja nisam nasla mam a te sam bas htjela pa nam je prva bila nukova. Onda mala babylove, zatim kada je porasla napokon avent i sada smo trenutno na tommee tippee iako jos uvijek gledam da joj kupim mam. U nasem dmu tu su imali tek od 6mj navise a te su mi velike. Srecom maloj je tak svejedno i opce se ne buni na promjenu dude, sisavac moj mali samo da se duda.
Inace kod aventovih mi je super sto svaka duda ima svoj poklopac i sto plastika nejde na obrascice.
Ja sam dvije kutije kompresi imala i obje potrosila jer sam njima i cistila pupkic kada je batrljak otpao, a vezala ga je patronazna kako je tyna opisala.
Linakarolina bas mi treba ta koja svijetli jer sve koje imam su nekako prozirne pa muka ziva naci je po noci. Pipam u mraku dok ne napipam
A ova slika je ziva istina
http://www.bubamara.in/hranjenje/dude/mam-duda-night/3501779001616350177
Mi imamo ove dude..nisu bas lijepe ali su ucinkovite
I bocice Mamove su odlicne..tvrde su i ne izlizu se kao ostale.
I nakon 11mj su nam kao nove.
Dobro jutro
ja zapela za philips avent bočice, navodno klinički dokazano protiv kolika. iako su mi cure pisale da ne kupujem unaprijed ako mislim dojiti ja bi ipak da to meni bude u pripremi za svaki slučaj
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Pupcani bataljak je najbolje tretirati samo suho znaci mjenjati sterilne gaze. Naravno ukoliko je sve ok i ne vlazi. Tako ce se najbolje osusiti.
A kasnije kad otpadne onda octeniseptom.
Mi imamo mam dudu i jos se privikavamo na nju. Nekak nam neide.... Za 0mj. je al ko da mu ke velika. Dmijesan je kad se s njom bori. Vec ce se naucit valjda...
Visnjas mi isto imamo avent bocicu stoji u rezervi... Nepotrebno je gomilanje toga ako zelis dojiti. Uvijek ti neko stigne kupiti jos ak ce trebati. A ovu koju imam je ona mala,kasnije ce svakako posluziti za vodu ili caj.
Mi trebamo kupiti ovlazivac zraka. Uopce nisam pametna koji. Ima li preporuka kakvih?
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Jutro svima !
Kod nas je jutros bas zima, -6 je vani Izgleda da je pocela prava zima...
Hvala vam na savjetima za aspiratore za nosic i pupak,nesto sam uspjela poloviti...a i patronazna ce mi pokazat,pa se iskreno nadam da cu sve polovit na vrijeme Meni je sve ovo novo,prva trudnoca i imam xy nepoznanica...i od tuda 101 pitanje
Dobro vam jutro na zadnji dan ove godine
Anaheja ima li kakvih novosti?
Sortiraj odgovore
Najstariji