Aleksandra za pupkić si dobila odgovor pa neću ponavljati ;) a aspirator sam kupila Arianin na usisavač i oduševljena sam, imam usisavač na jačine i isprobala sam sve jačine i na sve isto vuče ne prejako i ne preslabo, ma saaavršen je, koristimo ga već neko vrijeme i spašava nas jer je brzinski sve vani
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja isto imam nosi aspirator za usisvac ali nismo jos usisavali pa neznam kakav je.
Za pupak nisam imala ni prasak ni mrezicu.. u bolnici nisu radili nista, cak ni kompresu preko nego samo podfrkali pelenu ispod. Tako sam i ja prvi dan doma dok nije dosla patronazna. Ona je povezala gazicom pupak i nije bilo potebe da ga ja njegujem vise jer je iduci dan vec otpao. Krasticu koja je ostala sam cistila octeniseptom dok nije nestala.
Ja stvarno zelim da trudovi prestanu i da se posteno naspavam... Barem jos ovu jednu noc...
Dragi je sad tek dosao doma nakon cijelog dana izbivanja. Boze koja panika! Vec bi me utrpao u auto i vozio u bolnicu... Izbezumljen je jer mu nisam nista rekla
Šta se tiče pupka tako su i nama rekli da ništa ne treba osim mjenjati tu sterilnu gazu oko pupka i ja tako radila da bi se na kraju sve zalijepilo ( a mjenjala kod svaakog presvlačenja), a to zapravo jer se počelo nešto događati, nešto je curilo, i pupkić je bio sve crveniji, tako da smo ga odmah počeli tretirati sa octeniseptom i tim praškićem i ujutro i navečer mazali betrion kremom koju smo dobili na recept.. sve upute ćete dobiti u bolnici,a i patronažna će uputiti
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Ja pupak pocistim onim stapicima sa sirokim vrhom namocen u octanisept i zafrcem sterilnu gazicu,omotam oko pupka i zavezem..tak je najjednostavnije.bar meni..
https://www.instagram.com/p/yxueGiB2VH/
Evo jedan after birth selfie..malo smijeha prije spavanja
Lina: hahaha.umirem. :D bas-bas.a sto ima ostalih slika.bas je potrefila. :D
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Nego,koliko vam je trebalo kompresa dok pupak nije otpao?cca otprilike?ja imam samo onaj 1paket za pocetak.
i pola tirosura jos imam.njega ce mi definitivno trebati.
jel netko pisao da nema octanisepta tu kod nas u hr ili sam pobrkala sa nekim drugim sprejem?eh da,i dude;mrkvice,koju si ono spominjala da je super,da ne zeza nosic. :D vidjela sam u konzumu(starom mercatoru) na snizenju 20kn nukova 0+
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Sortiraj odgovore
Najstariji