Od kada sam ustala me gnjave nekakvi trudici... Sad je vec polako doslo do toga da ih ne mogu ignorirat nego ih moram lagano prodisat... A imala sam opet u iscjetku svjeze krvi... Grrrrr... Nadam se da ce se sve to smirit jer bi ja ipak da se ovo djetesce rodi iza nove godine
Tako da cu ja dalje kako sam si zamislila... Rucak, pranje poda, pecenje kolaca i nadam se ignoriranje ili potpuni nestanak trudova
Bilo je na doslovce par min dok sam prala pod. Bacila sam se u tus i sad su se prorjedili
A onaj iscjedak sa krvi, mislim da je zapravo sluzni cep... Iscurilo ga je cudo jedno...
I kod mene su počeli lažnjaci, nepravilni su, nadam se da će postati pravilni
Sutra ćemo vidjeti ima li kakvih pomaka na ctg-u i pregledu...
Uff... To je bas ono sto nikako ne zelim... Nek se strpi jos malo...
Iza nove, kad god hoce. Ali sad jos ne
Shimmer sta sve trebam kupit za ciscenje pupka i nosica ? Za pupak sam nabavila male sterilne gaze,mrezicu za drzanje te gaze i bivacin sprej...,jel to sve ? Ne znam kakav aspirator treba za nosic i koji je uopce najbolji ?
Anaheja ja bi sto ranije isla rodit,da se rjesim...bas me je strah boli i poroda Meni bi odgovaralo negdje za desetak dana
ja sam svoju prvu curku rodila na novu godinu...2010 godinu sam docekala u rodilistu...sama cijelu noc u sobi i tek ujutro u 9 se rodila ali sve sam zaboravila kad sam nju ugledala.najljepsi pocetak godine
Nikolina
Anaheja bas bi bebica imala lijep datum za rodendan
Vjerujem da je to pocetak bebinog dolaska na svijet..
Nova godina je svake godine a rodenje samo jednom..
Aleksandra ja sam uzela Nosi aspirator na usisavac i fiziolosku otopinu..imas ih vise vrsta u ljekarnama i ti na usisavac su najucinkovitiji za bebin nosic.
Sto se pupka tice jos ti trena Tytosur prasak za pupkic i to je sve..
Btw..kada dodu ti trudici i pocne bol strah nestane..samo zelis sto prije vidjeti svoju bebicu..
Sortiraj odgovore
Najstariji