Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gagicamamica
    30. Prosinac 2015. 08:11

Jutro vam svima...
    Aleksandra moja sucit! 

Andidu,white cestitke na bebicama. Dobro dosle u klub. 

Ovaj novi val je bome žestok. Neka,neka.... 
    Čekamo s veseljem i preostale nam bebice. Nadam se da cure okruglice uspjesno kotrljate ovo jos sitno.

Mi smo jucer dosli doma. Prekrasan mam docek priredili,pun emocija...neopisivo. 
    Danas imamo 4 dana. 💪 Prva noc uzbudljiva...cijelu noc se granili i kakali... 
    Papamo super. Meni nocas nabrekle cice,nadoslo mlineko tako da nam dobro doslo sto je papao stalno pa izvukao to. Imala sam osjecaj da ce mi cica eksplodirati. 😊

Ono sto me najvise muci je naravno epiziotomija. Boli zateze pecka trne...nadam se da nece jos dugo. Koliko je vama trebalo da nakon reza donekle profunkcionirate normalno??

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

gagicamamica
    30. Prosinac 2015. 08:16

Zaboravih miu. Mia i vama cestitke od ❤. 

Sory na greskama pisem s moba pa mi pobjegne pokoje slovo. 🙈

Ines24
    30. Prosinac 2015. 08:36

Visnja meni je doktor rekao da za bol koristim paracetamol, znači Lupocet, Lekadol...

MaliV
    30. Prosinac 2015. 08:49

Dobro jutro svima ☺️

Aleksanda primi moju sucut, bas mi je zao.. 😔 ali baka je sad andjeo cuvar. Drzi se i ne brini, nece spremanje pobjeci, ja sam krenula u 38 tjednu, sve stignes. 

Pusa svima 😘

LinaKarolina
    30. Prosinac 2015. 08:59

Jutro okruglice..

Visnja i mene je neki dan uzasno glava bolila,mislila sam da ce eksplodirati..lupocet mi nije pomogao pa sam uzela Neofen. Dr. mi je rekla da slobodno mogu uzeti tabletu..od jedne bebi nista nece biti. 

Gagice ja sam tri tjedna nakon poroda bila k'o nova..savovi se nisu niti vidjeli skoro...mene je zatezalo samo prve dane u bolnici dok sam kod kuce spricala ih octeniseptom i jedva ih osjetila.

visnjass
    30. Prosinac 2015. 10:16

Hvala Bogu prestala glavobolja, zaspala i probudila se ok, iako se sad bojim da opet ne počne. sva sreća da to nije često jer muku mučim nisam htjela piti nikakve tablete, bar ne dok se beba razvija, mislim da se sada samo deblja 😁 pa nije takav problem

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

An-di-du
    30. Prosinac 2015. 11:17

Hvala svima na čestitkama. Također, pridružujem se i ja čestitkama na malenim patuljcima svima kojima još nisam čestitala.
    Baš mi je žao što ne stižem više se javljati. Ne mogu se natjerati sjesti za kom, maleni ima svu moju pažnju. A i kuća stalno puna rodbine i prijatelja koji nisu mogli izdržati a da ne dođu i vide malenoga. Prezadovoljna sam njegovim napretkom. Tako lijepo sisa i napreduje. Po njemu mogu naviti sat što se toga tiče. Jedino bradavice peku, ali se nadam da će to brzo poći. Mažem ih i jako sam strpljiva.
    Jedino šavovi. Uh, uh. Samo ih ispirem hrastovom korom i nadam se da će prestati zatezati. Još ne mogu sjediti.
    A iskustvo poroda - mogu reći da sam zadovoljna kako se odigralo. Žao mi je što nije bilo prirodno, ali barem je prošlo sve u redu. Bol je bila kavom sam je i očekivala, INTEZIVNA, da pobjegneš iz vlastite kože. Evo maleni zove, probudio se pa vas pozdravljam!!!!

shimmer
    30. Prosinac 2015. 13:26

evo i mog prijavka 
    mi smo od jucer kod kuce. sva nervoza je nestala kad smo usli u stan i kad sam vidjela balone i cvijece koje je muz pripremio. i oprane prozore 

danas nas je posjetila patronazna. sve smo u kompletu naucili. cistiti pupak, cistiti nos i cistiti krmelje 

mia, cestitke na bebici  zelim ti brz oporavak i brzo uhodavanje.

aleksandraa, jako mi je zao zbog gubitka tvoje bake. barem ste bozic provele zajedno pa imas zadnju zajednicku lijepu uspomenu 

mama@ jel doktorica crvene kose s naocalama ili smedje kose s naocalama?   kad si napisala da ti ctg biljezi trudove bila sam uvjerena da si rodila jucer jer je rodila i moja kuma i to sesti porod u danu, sto je za brodsko rodiliste jako iznadprosjeka 

sto se tice ulozaka i gacica potpisujem svaki mrkvicin post! chicco jer su ekstra dugi, udobni i sigurni.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

gagicamamica
    30. Prosinac 2015. 13:32

Lina bas lijepo za cuti...nadam se da ce i meni tako nekako. Ispirem ranu a najvise mi pase hladan tus.  Imam osjecaj ko da ce proc cijela vjecnost dok to zaraste. 

I hemici su poiskakali. 🙈 Jos nemam tegoba s njima al mazem preventivno sa nekom svinjskom masti sa gavezom. Neki narodni pripravak koji mi je u trudnoci pomagao. Nadam se da ce i sada.
    Citala sam ovdje da vam je pomagalo i kantarionovo ulje.... Ima li jos dobrih preporuka?

LinaKarolina
    30. Prosinac 2015. 14:40

Gagice nakon prvog poroda koristila sam Hemosens mast i nestali su nakon 2-3 dana..malo je skuplja ali pomaze.
    Nakon drugog poroda ih nisam imala..
    Ali uglavnom oni i sami se povuku nakon desetak dana tako da ne bi trebala ni imati vecih problema.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.