Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    29. Prosinac 2015. 21:50

Mrkvice zbilja se ne vide? Moja frendica je rekla da će mi biti od pupka do šup..  tako zapravo i izgledaju 

Anaheja
    29. Prosinac 2015. 22:19

Izglrdaju, ali radje jedan taj nego 3 vira... Barem moje misljenje... Ja imam 1 paket samo, ako ce trebat jos poslat cu dragoga da kupi...

LinaKarolina
    29. Prosinac 2015. 22:22

Ines ni ja ne bi rekla da se ne vide..s obzirom da su veci od pelena ..skoro su k'o djecja trojka. Muz mislio to pelene za malog..

Pepita2109
    29. Prosinac 2015. 22:57

Nosila sam vir par puta u trudnoći kad mi je ponestalo dnevnih i bili su mi odlični,aliiiii nakon poroda fuj fuj ffffuuuuuujjjjjj sav se izobliči u gaćicama kad se "natopi" a da ne kažem koliko se vate zalijepi za "malu" i baš su ijuuu, imam ih još dva paketa,ali kad sam došla doma prešla sam na kauflandove solea uloške ma savršene su mi, samo nisu za ona početna krvarenja jer su kraći..

A šta se tiče krvarenja prva dva dana krvarila sam gore i od najgore M,a moje su obilne užasno, poslije t sve bilo onako standarno...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

@JustSmile@
    29. Prosinac 2015. 23:17

Znaci ostajem na jednom viru i kupujem chicco.koliko ih ima u pakovanju?koja im je cijena? :D

Mene cini se uhvatio pravi pravcati laznjak upravo.bome da boli pfff.
    bila sam nesto kratko na ledjima i okrenem se na bok.a ono neznas jel vise presjecaju ledja ili stomak.uhvatila se za deku i stisla dok nije proslo.a ovaj moj jadnicak se izbezumio;taman u tom trenu hoce sjesti za komp i zeza se,pita mene jel smije sjest.a ja iz glasa neeeeeeeee.misleci totalno nesto drugo:nemoj jos doci,nek prodje ng. :D

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

LinaKarolina
    29. Prosinac 2015. 23:30

Smile ima ih 30 u pakiranju i ja sam ih u Bubamari platila priblizno 60kn. 
    Mislim ponijeti samo to jedno pakiranje u bolnicu,trebalo bi biti dosta s obzirom da su duzi a i siri.

I mene laznjaci pucaju i to nas bolni..i to mi je novost jer ih u prethodnim trudnocama nisam imala.
    Govorim malom neka priceka 37. tjedan i onda neka udari po trudovima a ne me nepripremljenu loviti 

Mrkvica2
    30. Prosinac 2015. 02:00

Justsmile dosta ti je jedan paket opcenito jer stavljas po jedan a 30 komada ih ima. Do tad ce ti se vec smanjiti krvarenje. 
    Meni su bili super jer se ne zguzvaju tako i ne lijepe se. Nisu me vrijedali ni smetali. A spavati mozes kako hoces, kao i sjesti/leci da ne procuri.

Cijena je 50 i neku kunu. Ja sam uzela u chiccovom ducanu sa onim popustom 20% sta ima u dmovoj knjizici na njihove proizvode i dva paketa platila nekih 80kn.

Ines meni su ti bili od stidne kosti pa skoro do trtice. Bas jesu veliki ali vjerovala ili ne nosila sam ih u obicne gacice ispod tajci i nije se kuzilo. Malo cvrsce tajce ili hlace i ne smeta nit se kuzi. Istina nece ti guza izgledati kao u gacicama inace ali ne izgleda kao da pelenu nosis 

Linakarolina nije jedini heheh i moj takoder mislio pelene  paket bio velik kaokofer za bolnicu hehe

Anaheja
    30. Prosinac 2015. 04:16

Vec sam pisala... U chiccovom ducanu do 31.12. Imaju 25% popusta na kompletni asortiman. Ja sam ih platila 40ak kn. Popust vrijedi i za web shop ako nekome ducan nije blizu, samo ne znam koliko im treba za dostavu...

visnjass
    30. Prosinac 2015. 06:11

Ne sjećam se kad me zadnji put probudila glavobolja u sred noći  muž me izmasirao, zaspala i sad je još gore 
    Do sada nisam pila nikakve tablete protiv bolova, ima li tko iskustva kaj se smije.. mislim, da je sigurno za trudnice?

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Alekssandraa
    30. Prosinac 2015. 07:45

Hvala cure  
    Ja sam kupila jedan paket vir ulozaka,lola lady i neke ona uloske...isto sam cula da su vir dosta losi i da se vata hoce zaljepit za pipicu ,pa je dosta nezgodno sa savovima ...navodno da su lola lady i ona bolji od vira...
    Visnjass meni je doktorica savjetovala da tu i tamo popijem neofen za glavobolju,mene zna cesto uhvatit...cak mi je rekla da mogu uzet u bolnicu neofen i popit poslje poroda da si malo olaksam bolove

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.