Ja sam bila kupila jednokratne gaćice iz dma i iskoristila jedne.. rubovi su katastrofalni, možda bi mi bile ok da sam rodila prirodno kao što sam mislila da budem,ali kod carskog preporučaju te mrežaste iz ljekarne i po mogućnosti kao bokserice...
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Mama, LinaKarolina:
Pa da,kaze danas,dodji za 10dana.to je 8.1.u 8ujutro.,
2 dana poslije ulazim u 39.tj.po zm.
cini se da ja ostajem cijelo vrijeme kod moje dr.,mozda zato?Nije jos spomenula ni TA ni bolnicu,nist...
Aleksandra: primi moje saucesce! Drzi se,to je sada najvaznije! ♡♡♡♡
Eh da,mama: da se nadovezem za onu ludu zenu od dr. : neslusaj nikoga,samo sebe.mislim,sta bi isto onda rekla za moje 2 "kvrge", tj. "Kvrgetine" na stomaku kada se pojave...svasta...bas sam se nasekirala.pa i sta ak bude tako velik,pravo zdravo dijete,ni prvi ni zadnji.kako nas,tako i beba ima svakakvih.ja sam bome bila 4i nesto po porodu a gle me sada,69kg upravo vaganih. Na +10smo :D ;)
uh jesam se raspisala....hormoni...ludilo xD -.-
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Aleksandra moja sućut budi hrabra, čuvat će tvoja baka tvoju bebu
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Aleksandra to je život, ne možemo ni pobjeći ni promjeniti, jednostavno tak mora biti. sada je najvažnija beba i ti, drži se. moja sućut
ipak ću ja u ljekarnu po te mrežaste, nek se nađu
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
just smile ja idem privatno i tamo odmah na ctg tako da i ja TA vidim samo prije poroda..ali moja dr. bas voli da joj dolazimo ..a i ne naplati svaki put pa moze
Meni je bitniji dobar ulozak nego gacice..jer uvijek negdje propusti al' sam se zato naoruzala spavacicama..
LinaKarolina: a koje uloske si priredila?ja imam tek 1paket vira ali mi nekak ona vata ufff,cini se brzo propustajuca...kakve sam menge imala,brate mili brrrr, a kazu da je ovo ohoho gorje...biti ce lokva oko mene A to neee zelim....
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Aleksandra primi moju sućut, baka će odozgo paziti na vas
Ja sam kupila mrežaste gaće u Konzumu, čine se ok, dva paketa sam uzela i Chicco uloške, imam i paket vira al to ako ću ići di van da nemam one gigantske
Moje iskustvo a krvarila sam dugo i jako. Mrezaste iz ljekarne odlicne, cvrste i duboke ne smetaju nigdje, kao bokserice su i nigdje ulozak ne bjezi. Dm ove su mi bile katastrofa sva sreca da sam ih doma probala. Chicco ulosci du zakon, nijednom mi nije propustilo a nikad dva nisam stavljala uvijek po jedan. Nosila sam ih i kada sam doma dosla, potrosila sam dva paketa (ostala su mi tri neiskoristena). Uzasno mekani i lakse je sjesti u njima.
Ines vjerovala ili ne ne vidi se da ih nosis a osjecat ces se puno sigurnije jer ces znati da nece nikuda procuriti di god da ides. Ja sam kada smo isli prijaviti malu nadobudno uzela nocni ulozak samo i poplava je bila i od tada sam dok se ktvatenje nije smanjilo svuda chicco nosila.
E i da meni je najlakse bilo staviti taj ulozak prvo medu noge i stisnuti pa navuci gacice te mrrzaste kada sam mijenjala ulozak nego na gacice posto se oni ne lijepe.
j smile Prosli put sam imala Lola i Vir..bas su mi propustali na sve strane..a i trebas barem 2 staviti.
Sada sam uzela Chicco i cine mi se dosta velikima..a ionako te vatene koristim prva 2-3 dana dok je jace krvarenje i dok sam u bolnici jer tamo preferiraju te i pri svakoj viziti moras ih imati. Nekako su mi s krilcima zgodniji jer ne mogu se skupljati u sredinu niti "bjezati" k'o ovi.
Krvarenje ti i ne mora biti jace od menstrualnog. Samo je mozda malo neugodnije prvi dan.
Sortiraj odgovore
Najstariji