Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama@
    29. Prosinac 2015. 16:38

Just smile ti na iduci ctg tek za 10 dana?

I ja bih tako. Mi ovdje idemo svaka 2 dana na ctg, a pregled svaki 7-8 dan.

Osjecam se bas zgazeno danas. Nije mi do nicega. Kad legnem ne mogu dugo, kad sjedim ne mogu dugo, a ni sa hodanjem nisam na ti bas. Fuj

Kukovi, prepone i 'ona' me bole. Sve me boli.
    Sutra opet na ctg.

LinaKarolina
    29. Prosinac 2015. 17:26

I ja poslije NG na ctg i to svaki drugi dan,osim vikenda..btw. usput gleda jesam li i koliko otvorena te plodnu vodu i tako sve do poroda. Just smile ti si postedena te muke..

visnjass
    29. Prosinac 2015. 17:34

Hvala Tyna ovaj put sam zaista zapisala a ne; budem
    jesu dobre jednokratne gaćice ili baš trebaju biti te mrežaste?

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

LinaKarolina
    29. Prosinac 2015. 17:53

Visnja tako je svejedno kakve ces gacice imati..bile one mrezaste ili ne. Uzmi onakve kakve tebi odgovaraju..ja sam gledala samo da budu cvrste..jer zadnji put sam uzela Tosamine i nisam bila zadovoljna..brzo su se olabavile.

visnjass
    29. Prosinac 2015. 18:36

Ma davno naletjela na jednokratne u DM-u pa kupila usput, 5 komada u paketu pa reko kaj ja znam možda moraju bit neke posebne

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Alekssandraa
    29. Prosinac 2015. 18:44

Pozdrav curke ! 
    Čestitam svima na njihovim bebicama 
    Ja sam planirala u nedjelju,kak cu u ponedjeljak spremit sve stvari za bolnicu,kupit pelene,kremice i jos neke sitnice za bebacha...ali,nazalost...svi planovi su pali u drugi plan.Umrla mi je baka i sada susosjecam s Anahejom,koja je takodjer nedavno imala smrtni slucaj,..Na Bozic smo se zezale kak ce ona dozivjet jos 10 god...a,taman je navrsila 90.god,bila je u odlicnoj formi...i samo je u snu umrla...nije uspjela docekat svog praunuka,a toliko mu se veselila  
    Nadam se da cu bar nocas nesto odspavat...muci me nesanica i zgaravica...al pokusavam sto vise ostat smirena radi svog malog misa...
    Odgadala sam pranje robice...jer kao imam vremena na bacanje...a sad cu sve u zadnji cas

Alekssandraa
    29. Prosinac 2015. 18:51

Ja sam kupila jednokratne mrezaste gacice u ljekarni,u paketu je 5 kom i mislim da sam platila oko 16 kn...al sam si mislila uzet jos koje i pamucne gacice,ako mi budu presiroke te jednokratne...pa sam dobila savjet da preko njih obucem i pamucne....ne znam kako ce porod proc,pa nek se nadu i jedne i druge...za svaki slucaj

Anaheja
    29. Prosinac 2015. 19:23

Aleksandra, moje iskreno saucesce. Tocno znam kroz kaj sad prolazis... Ali ne brini, pazi baka na vas . I moja je uz nas...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.