Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    29. Prosinac 2015. 11:25

Mia007 čestitam na curki i brz oporavak ti želim  uživajte 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    29. Prosinac 2015. 12:14

visnjass, za rađaonu u torbu 1paket vir uloska,1mrezaste gacice,rucnik,voda,mobitel,nalazi,spavacica

za sobu:  spavacice/pidzame,vodu,gace mrezaste,uloske 3 paketa(ali trebalo bude puno vise) ja sam ih potrosila 7 paketa sve ukupno.rucnike 3kom,sampon,papuce,punjac za mobitel,pelene 20kom,vlazne maramice,grudnjake uopce nisam koristila...mislim da sam sve napisala...ako se jos nest sjetim,napisem...

Ines24
    29. Prosinac 2015. 12:31

Mia čestitke, brz oporavak ti želim  još se jednoj bebi žurilo 

Sonja8
    29. Prosinac 2015. 13:07

Mia, White čestitke ❤️ na malim mrvicama! Nadam se da se snalazite i da bebice fino papaju 😍 23.12.su nam se rodile 3 bebice, sta ne? 😊
    Hoće li jos koja beba požuriti ove godine?

axia
    29. Prosinac 2015. 13:56

zar smo mi to lavinu pokrenule? neka, neka :) čestiam svim mamicam i bebicama. nas dvije nažalost imamo jaaako puno posla i ne stignemo tipkati, aali vas pratimo koliko stignemo. kuglice, nadam se da ste dobro i da su boljke svedene na minimum. mame, nadam se da se dobro snalazite sa svojim bebolinama :D
    mi smo super, vratili smo porođajnu težinu (i prešišali) u tjedan dana i ponosni smo na bebu i mamine bolne cike :)
    šaljemo vam veeelku pusu :*

MaliV
    29. Prosinac 2015. 14:12

Hohooo cestitke mia ☺️💕🎉

Tyna24
    29. Prosinac 2015. 14:24

Mame,dal i vama bebice lmaju crvene prištiće po licu?mazati s čim ili ne?

LinaKarolina
    29. Prosinac 2015. 14:41

Ines crvene pristice vecina bebica ima..koza im se cisti od majcinih hormona i ne treba s nicim mazati. S vremenom potpuno nestanu i njima ne smeta.

Moji su oboje imali atopijski dermatitis i jos ga imaju ali to vec vidis promjene na kozi i da je osip veci.
    Nadam se da cu s trecim malcem to izbjeci..

@JustSmile@
    29. Prosinac 2015. 15:55

Dobar vam ovaj vedri dan,kod nas prvi nakon vec dugo vremena,bez maglustine. :)
    cestitam svim mamicama i bebicama.imamo puno bebaca od 23. :D

Ja bila danas na ctgu,otkucaji bili 130-150.danas bio puno mirniji nego zadnji puta kada su skakali do 170.
    Zabiljezio je aparat i 2truda do 50 u 15 min.kontrola i ponovni ctg te pregled dolje za 10dana.(malo se plasim tog pregleda,posto me nije pregledala punih 9mj.uffff.) xD
    Puse vam saljemo. ♡♡♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.