Jutriiic..
Shimmer ovo prvi put cujem da netko ne zeli kuci iz bolnice..
Mama koji je toj dr. kada te zeli na djetu staviti?
Pa da si dobila 20-25 kg pa ajde..ali s +12 je besmisleno.
A i zadnje dane odbrojavas tako da tko ih sisa.
I mojoj su prijateljici malca procijenili na 4500 u 38.tj i poslali je par dana prije termina na carski a na kraju je bio 3500..
Mozda ce ti bebac biti veci ali ne mozes reci gigantski.
LinaKarolina tu rijec 'gigantski' je doktorica upotrijebila samo preko toga sto je premjerila stomak i sto imam 2 'kvrge' za koje ona nije znala koji su dio bebe. Ne znam joj ni prezime ali sam cula na hodniku da je strasno gruba i da je frisko dosla u Brod raditi.
Dijete se ne planiram drzati uopce jer i ovako manje jedem nego prije.
Citala sam jelovnik...pa ja to ne bi mogla pojesti za jedan dan hahaha
Dobro jutro žene, majke, kraljice.. od srca čestitam bivšim okruglicama koje se maze sa svojim bebicama, dobro jutro okruglice, vidim da nas je malo ostalo
Iskreno uopće nisam svjesna da je došlo 'to' vrijeme. Ja sam lijepo dangubila 8 mjeseci i sada od panike ne znam kud, kaj, kako.
Unazadili su nas radovi u stanu koji su trebali trajati 2 tjedna a trajali su 2 mjeseca, sad smo konačno doma i u 100 čuda. Za sada imamo kolica i kinderbet koji je još u djelovima, robice sam dobila čudo tako da to ne moram kupovati ali još nije oprana. Tak da ne znam kud prije, dok ste vi lijepo radile popise kaj treba ja sam samo mislila; ma ima vremena.. da
Inače kod mene je sve ok osim kaj me muči žgaravica i odvratni hemoroidi a ne pomaže ništa.
Mame.. kaj zaista treba spakirati za bolnicu (da krenem od negdje) i da, robu za bebu kada ide doma a kad je u bolnici isto treba ili ih oblače u njihovo?
Sorry na dugom postu
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
mama zato i kazem..pa ne moze bebu gigantskom nazvati..ona,ne ti
A je profesionalka kada ne zna gdje je sto.
Ma..koliki god bio najvaznije je da budete ok. Jos malo i rijesit ces se svega i mazit sa malenim buckom
Ja jos nista nisam pripremila za bebaca..ovih 30 dana mi je kao "ima jos vremena".
A s obzirom da su me jutros u krevetu laznjaci uhvatili mogla bih se potruditi u pripremi
Sutra idem na bris i pregled a poslije NG na ctg pa cemo vidjeti ima li bebo sto u planu.
Drage okruglice i mame,
Nisam se dugo javljala jer sam bila u bolnici zbog uvecanih jetrenih enzima tako da su me drzali 2 tjedna, a posto su stalno rasli na kraju se odlucili na inducirani porod. Krenuli smo sa gelom, al sam se slabo otvarala i bebin ctg je bio los tako da sam na kraju ridila carskim rezom nasu predivnu curicu 23.12. Sada smo doma, i vecinom papamo i spavamo.
Pozdrav svima, procitat cu sve sto sam propustila cim stignem :)
cestitam Mia na malenom paketicu..
Ove bebice su stvarno iznenadenje
Sortiraj odgovore
Najstariji