Tweety možda i tvoja požuri hehe, iako meni je krenuo padati još u 35-om tjednu a na kraju dočekala skoro 42., uglavnom ne želim ti svoj scenarij
shimmer svaka tebi čast ja sam svaki dan cvilila da hoću doma hahahah
MaliV zar već grčići
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Andidu & white cestitam na bozicnim pokloncicima. Uzivajte sa bebicama i vama zelim brz oporavak
Juicy pa nisam ti sigurna kada je pocela bas neku rutinu imati jer nam se to jos uvijek mijenja. Kako smanjuje broj spavanja po danu pa je promijenila i raspored po noci. Sada eto po danu spava u dva tri navrata, navecer zaspi oko 8-9 i spava do 1.40 presvucem ju i papa i opet spavanac. Onda se budi oko 4 i 15 opet presvlacenje i papanje pa zaspi do negdje 7-7.30.
Mama pa ti ako docekas termin ili preneses to ce biti mali div Moja curka je tu kilazu i duzinu natjerala tek sa mj dana hehe.
Shimmer nadam se da ipak idete doma. Moja je isto bila dosta zuta i to dosta dugo ali ocito ne za suncanje pa su je pustili, a za kilazu super. Mi smo sa 300g u minusu isli doma. A to sto te strah ici doma.. vjeruj puno je lakse. Doma je ipak doma, a i muz ce ti pomoci. Prvih par dana mozda bude gadno dok se bebica prilagodi ali to prode
Shimmer upravo to. Ova doktorica me izludila. Spucala me na dijetu jer je beba kaze 'gigantska' . Waaaaaa...poludila sam.
Drugi doktor na uzv rekao da bacim dijetu jer se ne moze zadnji tjedan utjecati na tezinu bebe. Ma....
A ovi dvoje su bili 3550 i 3670
maliv, pratim te u stopu. i mi danas prdimo. doji, podrigne, zaspe i onda uglavnom kroz san se meskolji i iskaki, ali veceras su ju mama i muz izgnjavili i onda klasicna premorenost poslije. zaspe pa plac i vrisci pa se probudi. uf. sat i pol trikova s uspavljivanjem. mislim da je konacno u dubokom snu kuc kuc
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Tyna baš mi je dragooo sad uživajte polagano
ja sam htjela tu nešto pitati,ali nisam uspjela od malene jer sam u jednoj ruci držala nju,a sa drugom tipkala po laptopu, i sad kad je naaapokon zaspala ne mogu se sjetit hahaha kad ta trudnička zaboravljivost prolazi
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita ja se iskreno nadam da to znaci da se nekaj pokrece :) al nikad ne znas. Znam samo da ovi zadnji tjedni sporo prolazeee :)
[/u
Mrkvica ja se od prvog dana osjecam kao da necu docekati termin.
Sad pogotovo.
Na ctg mi ocitava neke trudove do 100 koje ja osjetim ali nista alarmantno.
Nadam se da ce NG samo proci i onda bih rado da se rijesim.
Bas mi je sve teze i teze
Pepita nisam sigurna da sam dobro definirala, ali tako mi izgleda.. Pojede (sa dojenjem smo jos na vi, vise vjezbamo nego sto stvarno nesto poteze, em je lijen, em ja imam par kapi), daju mu ad, zaspi, i onda se u snu svako malo budi, neutjesno place, mlatara nogicama, to traje neko vrijeme i onda ili prdne ili se zbljucka/podrigne i onda je miran... I tako 5,6 puta u toku spavanja nakon hranjenja.. Tako nekako kao i kod shimmer.. A ne znam kako da mu pomognem, sise su mi se povecale danas u toku dana za valjda 3 broja, ooogromne su, ali iz njih kad se probam izdojiti izadje doslovno par kapljica, tako da ni on nije dugo zainteresiran :(
Sortiraj odgovore
Najstariji