Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    28. Prosinac 2015. 18:03

btw gdje nam je visnjass??

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Anaheja
    28. Prosinac 2015. 18:21

White, ovo je bilo express!!! Cestitam!!

Visnjass se vratila nazad u svoje odaje konacno pa je u ludilu sa spremanjem i pripremanjem 

• buffy
    28. Prosinac 2015. 18:31

Cestitam novim mamicama brz oporavak vam zelim 

LinaKarolina
    28. Prosinac 2015. 18:48

White 
    Bas je iznenadenje..
    Samo ovako nastavite..svaki dan beba jedna 
    Prije cu i ja stici na red 

Ines24
    28. Prosinac 2015. 19:08

White čestitke, tvom se dečku žurilo  brz oporavak ti želim 

Po tablici ispada da sam ja iduća, ali mojoj se maloj ličanki ne žuri van, mogla bih ja kao i Pepita 

shimmer
    28. Prosinac 2015. 19:26

andidu i white cestitke na pokloncicima!  bas nas je krenulo 

mi bismo sutra trebale kuci. malecka je malo pozutjela, ali kaze pedijatrica da nije za terapiju. znat cemo ujutro. a ja koliko zelim iz bolnice toliko mi je ovdje lijepo i sigurno. bas me hvata nervoza.

tyna, super za mlijeko. meni su nabujale cice, to sam skuzila tek kad sam se maloprije tusirala. a cijelo vrijeme ocekujem onaj osjecaj tvrdoce i nabreklosti, ali nista. svejedno, mala papa i zadovoljna je. a izgubila je manje od 200g od pocetne tezine.

mama, cudit ce se cure s cim se to hranimo u brodu da su nam tolika djeca :D koliki su ti bili prvo dvoje?

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

tweety91
    28. Prosinac 2015. 19:39

White cestitam!! 

Curee ja mislim da je meni poceo ispadati sluzni cep...

[/u

MaliV
    28. Prosinac 2015. 20:14

Ajme koliko vijesti 

Andidu i white cestitke na bozicnim paketicima, brzo nam se oporavite i uzivajte u bebicama ❤️

White sretno, eto nam mozda jos koja bebica prije nove godine 😁🎉

Mi se lijepo druskamo, malo ga zezaju grcevi i prdeci, ali sve ostalo je ok, cak i dojenje polako ali sigurno napreduje.. veselimo se svakom novom trenutku, bas sam zaljubljena 😍☺️

JuicyFruit
    28. Prosinac 2015. 21:22

White čestitke ❤️ Bome se tvoj mišić požurio ☺️ Ma bolje tako da te iznenadi ranije nego da oko termina samo čekaš kad ce i ludis oko svake sitnice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.