btw gdje nam je visnjass??
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
White, ovo je bilo express!!! Cestitam!!
Visnjass se vratila nazad u svoje odaje konacno pa je u ludilu sa spremanjem i pripremanjem
White
Bas je iznenadenje..
Samo ovako nastavite..svaki dan beba jedna
Prije cu i ja stici na red
White čestitke, tvom se dečku žurilo brz oporavak ti želim
Po tablici ispada da sam ja iduća, ali mojoj se maloj ličanki ne žuri van, mogla bih ja kao i Pepita
andidu i white cestitke na pokloncicima! bas nas je krenulo
mi bismo sutra trebale kuci. malecka je malo pozutjela, ali kaze pedijatrica da nije za terapiju. znat cemo ujutro. a ja koliko zelim iz bolnice toliko mi je ovdje lijepo i sigurno. bas me hvata nervoza.
tyna, super za mlijeko. meni su nabujale cice, to sam skuzila tek kad sam se maloprije tusirala. a cijelo vrijeme ocekujem onaj osjecaj tvrdoce i nabreklosti, ali nista. svejedno, mala papa i zadovoljna je. a izgubila je manje od 200g od pocetne tezine.
mama, cudit ce se cure s cim se to hranimo u brodu da su nam tolika djeca :D koliki su ti bili prvo dvoje?
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
White cestitam!!
Curee ja mislim da je meni poceo ispadati sluzni cep...
[/u
Ajme koliko vijesti
Andidu i white cestitke na bozicnim paketicima, brzo nam se oporavite i uzivajte u bebicama ❤️
White sretno, eto nam mozda jos koja bebica prije nove godine 😁🎉
Mi se lijepo druskamo, malo ga zezaju grcevi i prdeci, ali sve ostalo je ok, cak i dojenje polako ali sigurno napreduje.. veselimo se svakom novom trenutku, bas sam zaljubljena 😍☺️
White čestitke ❤️ Bome se tvoj mišić požurio ☺️ Ma bolje tako da te iznenadi ranije nego da oko termina samo čekaš kad ce i ludis oko svake sitnice
Sortiraj odgovore
Najstariji