Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinaKarolina
    28. Prosinac 2015. 13:19

Hellou buhtlice..

Andidu cestitke na malenom frajeru 

Mislim da smo gotovi s bebicama za ovu godinu..osim ako ne iznenadi koja svojim dolaskom.
    Sada cekamo novogodisnje bebe 

Rekla sam muzu da jedva cekam ici roditi da se malo odmorim u bolnici 
    Malenom idu zubici..cijeli Bozic smo bili u suzama i jedino sto mogu reci da su mi to najtezi trenuci od kada se rodio.
    Boli ga a ne mozes mu pomoci.
    No..proci ce i to.
    I s drugim pisulincem me ceka isto.

A gdje nam je Mama?! 

Sonja8
    28. Prosinac 2015. 13:55

Andidu, čestitke od srca ❤️
    Sad uživajte!

tweety91
    28. Prosinac 2015. 15:09

Andidu cestitke!!

Ajme ja se osjecam tak umorno i bezvoljno, samo plazim s kreveta na kauc. I bas me probada dolje...

[/u

JuicyFruit
    28. Prosinac 2015. 15:18

Andidu čestitam na malenom, volite se i mazite ❤️ Sto se tiče šavova, ja sam prvi put sjela tek nakon dva tjedna, a sad nakon tri ih se ni ne sjetim  brzo to prođe.

Mrkvice, joj jedva cekam da se uspostavi neki red spavanja! Ovo je bas iscrpljujuće. Ali čini mi se da smo na dobrom putu jer već je dvije noći prespavala do 6, uz hranjenje naravno svaka 3-4 sata. Samo da se tako nastavi.
    s koliko ste vi uspostavili ritam? I koliko puta noću je hraniš i presvlacis? Ova moja pokaka svaku pelenu a mijenjam ih kod svakog hranjenja 😏

• mama@
    28. Prosinac 2015. 15:24

Ho ho ho
    Jel me netko trazio.
    Nema me a i sama se pitam gdje sam hahahaha. 

Jos sam u komadu. Danas sam prvi puta isla u TA na ctg koji ocitava trudice ( koje ja osjetim vec neko vrijeme )
    Koliko sam otvorena nemam pojma jer je dr neka mlada pa joj je sve nesto . Samo se cudi. Kaze da je malisa visoko i da je ogroman te me poslala na hitni uzv na procjenu tezine. Cak je spominjala carski i ne znam sto jos. Ma bjaaahhhh
    Ugl. Na uzv je procjena mog malisana na 4500g i vise od 53 cm. Wuhu. Hahahahaha

Dobila sam 12 kg.

Drago mi je sto brinete za mene al bila sam zauzeta klincima koji u ovo doba godine dobiju turbo crve u guzi pa samo letimo negdje 

Puse mamicama i mojim terminusama

LinaKarolina
    28. Prosinac 2015. 15:30

mama wuuhuuu...ako joj je procjena i priblizno tocna tvoj malac ce biti rekorder

Anaheja
    28. Prosinac 2015. 16:49

Andidu, cestitam!!

Ja sam danas poludila u trudnickoj... Dosla sam u pola 12 u nadi da cu bit brzo gotova... Kad ono brus... Guzva kao da bolnica nikada nije radila. Sad nakon praznika sve narucili za danas... U pola 3 sam htjela uzet papire da dodjem sutra, a oni me onda odmah primili... Jedino kaj sam ctg cekala poslije do 15 do 4... Pa nac doktora da potpise ctg jer je jadan solo cijeli dan... I jos k tome dezuran do sutra navecer... Mucnina me od gladi uhvatila... Uzas... Beskrajan dan... 

28. Prosinac 2015. 17:38

Anginu čestitam
    Evo da se javim i ja,nas mali sin je izasao danas u 14:10:-D 3800g,51 cm iznenadio je sve....Jako sam sretna,u 8 pukao vodenjak bolovi onako do 12;30 e onda je krenulo čak me manje bolelo nego sam očekivala bilo je brzo gotovo malo su me recnuli...moram pohvaliti sve iz radjaone....bili su divni,nisam dobila ništa za bolove,...išlo je brzo,u 12h sam bila otvorena 5 cm,u 13:45 10cm i krenuo izgona.

28. Prosinac 2015. 17:39

Andidu…. Tel sam ispravlja...pa svašta napise

Pepita2109
    28. Prosinac 2015. 18:00

mama ma ne vjerujem sigurno su falili ili si duže trudna hahaha  i mislila sam da si okupirana sa dječicom i  neka si brže će ti doći dan P 

white čestitaaaaaaam baš iznenađenje i tooo jako lijepo i divan porod ma savršeno, brz oporavak ti želim 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.