Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    28. Prosinac 2015. 06:38

mrkvice,on je stalno na prsima,cijeli dan i noć.spava po 5 min i opet na sisu..tak da vise od toga nemoze biti.hehe.

Anaheja
    28. Prosinac 2015. 07:44

Dobro jutro svima!

Tyna, drago mi je da si se konacno naspavala i da je nadoslo mlijeko. Za cas cete vivsad domeka
    Kod mene upravo suprotno... Opet sam bila budna od 2- 5... Ali dobro... I to ce jednog dana proc, valjda .

Danas do petrove. Znatizeljna sam kako ce to proc .

Sonja8
    28. Prosinac 2015. 11:38

Pusica svima! Kako se snalazite mamice naše? 
    Trudnice, jeste dobro? Odmarate? Šetate? Iščekujete? 😊

Mrkvica2
    28. Prosinac 2015. 11:45

Juicy oni sto su stariji to manje po danu spavaju. Vidjeti ces, i puno jasnije gledaju oko sebe i zanimaju se za ono sto se dogada, tko im prica i tako.. evo nasa ima sada po danu dva-tri spavanca.

Tyna eto jako mi je drago da je sve bolje. Nadam se da ce malac dobiti na kilazi da vas puste doma  

Ostale okruglice nadam se da ste dobro i da ce nam bebice koje su u terminu brzo van 

Mi uzivamo u ovim suncanim danima jer napokon mozemo u setnje i tako..

Pepita2109
    28. Prosinac 2015. 11:57

Koja je sljedeća, meni ovo postaje sve napetije nekako   svako jutro se probudim i pomislim je li stigla još koja zimska bebica ili čekaju prve pahulje...
    Tyna tako je i meni bilo sa mojom od 0-24 sata na sisi skoro, nadam se da će vas pustiti kući, ne vidim razlog zašto ne bi, pa patronažna će kontrolirati težinu...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    28. Prosinac 2015. 12:11

Pozdrav okruglice, mamice i bebice 

Mama nam se nije javljala već neko vrijeme, da se ne mazi s bebicom? I Andidu također.

Kod mene ništa novo, svaku večer idem spavati s mišlju da je to naša noć i budim se misleći da je to naš dan, al curica se ne da van  možda čeka ovaj snijeg kji najavljuju krajem tjedna  kako se bliži kraj ništa me ne boli, nikakvih naznaka o početku nema, da nije žgaravice, velikog trbuha i male lupkalice u njemu ne bih znala da sam trudna 
    Danas opet na ctg, možda ima kakvih novosti 

An-di-du
    28. Prosinac 2015. 12:12

Napokon da javim! Pokušavala sam preko moba dok sam bila u rodilištu ali mi post nikako nije prolazio. Rodila sam 23.12. našeg malenog frajera. Porod je bio induciran.  Poslana sam jer sam bila već dosta otvorena. Bilo je brzo, ali jako bolno. I imam dosta šavova zbog epiziotomije. Taj dio mi je trenutno najgori jer šavovi dosta peku i zatežu.
    Maleni je super, dojenje je krenulo odlično i dobiva na kilaži. I prava je dobrica.

Pozdrav svima! Javim se s detaljima čim budem imala vremena. Za sada se još navikavam na novi ritam, a i jako mi je teško sjediti za kompom pa za sada samo ukratko.

Tyna24
    28. Prosinac 2015. 12:16

Andidu i ja sam rodila 23. i isto imam ouno savova od rezanja.kaj su ti preporucili?stavljas led gore ili ne?

Pepita2109
    28. Prosinac 2015. 12:16

ines da mame nam nema hmmmm da li se mazi sa bebicom ili je okupirana mališanima i obavezama hehe
    hajde hajde pa čeka snijeg malena da bude u skladu sa godišnjim dobom  i bolje da ti je tako nego da te sve boli hehe

an di du baš sam jučer gledala tablicu i rekoh ma sigurno je rodila, hehe, čestitaaam ti od srca uživajte i brz oporavak ti želim 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Ines24
    28. Prosinac 2015. 12:46

An di du, čestitke na bebici, brz oporavak ti želim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.