Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lillany
    27. Prosinac 2015. 12:39

Shimmer dulcolax tablete. Popijes vecer prije. Nadam se da necu zgaditi zivot svima ali bude konzistencije kasice. Nije proljev ali nije kruto. Kao bebina. Eva qu stavis (prvo ga namazes malo kremom ili kantarionovim uljem da lakse ide) ako osjetis da imas cep na izlaznom kraju. To je pomalo kao da si stavila sumecu tabletu. I onda hodas jedno 15 minuta dok ne potjera.

Ja sam dulcolax koristila dva tjedna svaku drugu vecer jer su mi savovi isli skroz do .... jelte. Eva qu sam samo prvi puta jer je bilo vec tri cetiri dana. Zbilja spas. Ne znam sto bi da sam morala tiskati.

Anaheja
    27. Prosinac 2015. 12:39

Lijep pozdrav svima!!

Gagica, cestitam na djecacicu!! 

Za ostale se nadam da uzivaju prekrasnom danu. Kod mene je aktualno kolinje. Tako da svi oko mene rade nesto, a ja se suncam. Bas kako volim 

Ja na pregled idem idem sutra. Isto ispada 10ak dana prije termina. Vidjet cemo kaj ce mi rec 

lillany
    27. Prosinac 2015. 12:47

Gagica cestitke na malom princu. Porod zbilja zvuci ekspresno. Nadam se da ce i oporavak biti takav.

shimmer
    27. Prosinac 2015. 12:51

hvala ti lilany i mrkvica, saljem muza po sve s popisa.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Tyna24
    27. Prosinac 2015. 13:19

nemam pojma...meni rekli s tim mazati pa ih slusam...

mi smo morali danas doma ali nismo isli jer je mali samo s mojim mljekom izgubio na tezini.glupace ne kuze da ja nemam puno mlijeka.zeni pokraj mene mlijeko kapa a ja jedva istisnem kapljicu.nekad ni to..ne gine nam dohrana

axia
    27. Prosinac 2015. 13:43

cure moje, da vam se samo malo javim... pročitat ću vas kad uhvatim malo vremena :)
    gagica, čestitam ti na momčiću :)
    mi smo super, malo smo još žuti i volimo spavat pa mami buknuu cice dok se ja sjetim da bi mogla ić klopat....
    kuglice moje, sretno vam sa svim boljkama, mamice, čim više dobro prospavanih noći i uspješnih podoja  vam želim:) čitamo se uskoro :*

gagicamamica
    27. Prosinac 2015. 14:21

Evo malo detalja...

Bilo je brzo ali gusto. Forsali su ga van tiskali smo i u trudu i bez truda jer su mu kucajevi bili pali jako... Tako da smo se malo namucili...i pri tome zaradili kefalhematom na glavi i frakturu kljucne kosti. Srecom su to porodjajne traume koje same od sebe prolaze i nezahtjevaju dodatnu neku terapiju i slicno. 
    Meni u svemu tome krv mavrla iz nosa ko luda tako da se ekipa malo stiltala. A to valjda usljed one viroze u kojoj sam bila a jos se nisam skroz iscupala. Tako da su me ipak morali i recnuti da malog sto brze iscupaju vam jer je negdje bio vketovatno pritisak na pupkovinu...
    Uglavnom cure moje sve je proslo dobro uz Bozju pomoc. I uz strucno osoblje kojima ovim putem hvala do neba. Naravno i muzi mom koji se osjecao beskorisno jer mi je smetalo dok me je dirao ili madsirao ali ta spoznaja da je tubuz nad meno je bila dovoljna i jako bitna. Tatica je ponosno prerezao pupkovinu.😊 

Drip ko drip...nije bilo nesto prestrasno jer ga meni nisu nafrljili ko ludi nego mic po mic i to je ok. Samo sivanje skoro pa i nezamjetno...ja se mazila sa svojim princom pa nisam ni obracala pozornost. Noc neprospavana...klasika... Nije odmah prihvatio cicanje jer je i on umoran ali evo danas popodne vec cica ko veeeliki. 
    Epiziotomija pecka zateze...ali nemam vremena puno misliti na to poktak svog mirisljavog zamotuljka. Svakako drage moje prekrasno iskustvo i stvarno ispalo filmski ali napeto filmski. 😂

I da....hvala vam svima na cestitkama saljem vam puseee velike. 
    I zaista brzo prode...a jedan pogled na to malo stvorenje odagna sve boli...

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Pepita2109
    27. Prosinac 2015. 16:28

gagica čestitam na sinčiću... 

vidim da muku mučite sa stolicom, mene je bilo strah nakon carskog ići kod Karla mogu samo misliti kako je vama..

koja nam je sljedeća na redu 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

• buffy
    27. Prosinac 2015. 17:02

Cestitam svim mamicama 🎉🎉🎉💙💗 sad se mazite s nrvicama a bol neka nestane sto prije...
    Ja jesam rezana i po vremenu zacjeljivanja mislim dosta al na wc sam isla nakon 3 dana skoro pa normalno bez ikakvih pomagala..samo sto jedno 2 tjedna nisam mogla sjediti na skoljci..ja sam pila samo puno toplog kompota s sljivama i stolica ke meka bila

• buffy
    27. Prosinac 2015. 17:03

Axia nemoj zaboravit malenu budut na najvise 3 sata razmaka da sisa..kod zutice je to najvaznije 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.