Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    27. Prosinac 2015. 17:26

Tyna vjerojatno ti mlijeko jos nije nadoslo sto ne znaci da nece. I ne znaci da dojenje nece biti uspjesno. To sto ti ne kapa nista ne znaci vjeruj.. meni u bolnici ni nije bilo pravog mlijeka nego kad smo doma dosli buknulo je. Probaj ga sto cesce stavljati da jede, mozda pomogne. A ako ne neka mu daju nadohranu da pocne dobivati na tezini.. ima tu mama koje su uspjele i sa ad dojiti pa ce ti vise znati reci sto i kako.

Mrkvica2
    27. Prosinac 2015. 17:27

Gagica nadam se da cete se oboje brzo oporaviti 

Alekssandraa
    27. Prosinac 2015. 18:34

Gagica cestitam na bebici,zelim ti sto brzi oporavak 

Cure,spremam torbu za bolnicu i ne znam koliko trebam uzeti pelena za bebu ?? Negdje sam procitala da treba oko 15,pa negdje oko 30...bas i nemam previse mjesta u torbi. Koliko je vama trebalo i koju kremu za guzu koristite ?

Mrkvica2
    27. Prosinac 2015. 18:48

Aleksandra kremu koristim pavlovicevu, a za pelene ti nisam od pomoci jer sam ja nosila cijeli onaj mali paket neznam koliko sam tocno potrosila..

Tyna24
    27. Prosinac 2015. 19:34

3x sestre premotavaju na dan,bar kod nas...a ako ima potrebe jos mi same...tak da racunaj 4 na dan...20 uvrh glave...

mrkvica..nedaju nam dohranu..u tome je i problem..kao,mlijeko nemoze biti slabo niti vodeno...

Alekssandraa
    27. Prosinac 2015. 20:19

Hvala  Pavlovicevu kremu mogu kupit u ljekarni,ako se ne varam ?...a pelena mi je oko 15- 20 dosta,a ako za fali lako dragi dofura  Sutra planiram i pelene kupit,pa ne znam koje da uzmem ?...kak ste vi zadovoljne s pampers pelenama ?

Tyna24
    27. Prosinac 2015. 20:57

Meni su super te najmanje od 2-5kg..nist ne pustaju van...

Mrkvica2
    27. Prosinac 2015. 21:55

Tyna tu se s njima slazem da mlijeko nije slabo.. ali ako beba nastavi padati nece imati izbora.. neznam nadam se da nece niti trebati, pokusaj maloga sto cesce na prsa stavljati to mi jedino pada na pamet.. Nadam se da ce sve biti okej 

Aleksandra nama su sestre samo ujutro nakon kupanja donosile premotane i pesvucene bebe. Preko dana bi pitale dva puta treba li kojoj pemotati bebu i to su radile u sobi kod nas na prematalici sa nasim pelenama, maramicama i kremom.. ja sam ju sama presvlacila ali to stvarno nije cesto tako da ce ti to pelena biti dosta a i lako se donese.

Sto se tice pelena mi od samog pocetka koristimo bijele pampersice premium care. Sada smo vec presli na dvojku iako jos nema pet kila.. jednostavno mi se cinilo da joj jedinica vise nije dobra, nekako tijesna mi se cinila. Otp sa mjesec dana i 4300 smo presli na dvojku. Nijednom nam nisu promocile, dva puta se samo dosada toliko jako ukakala da je i na ledima imala ali to me ne cudi. Mi smo zadovoljni i mislim da ostajemo pri njima.. 

Sto se tice pavloviceve da uzimas ju u ljekarni. Nama je super, osipa nemamo, ne mazem debelo kao sestre u bolnici i svejedno je djelotvorno.. mi jos uvijek imamo prvu koju smo kupili i pola kutije je jos.

JuicyFruit
    27. Prosinac 2015. 23:15

Ajmeee stvarno me predugo nije bilo!!! Sto sam sve propustila!
    Axia, Tyna, Shimmer, MaliV, Gagica (Nadam se da nisam nekog zaboravila ☺️) od sveg srca vam čestitam na ovim prekrasnim Božićnim pokloncicima ❤️🎁🎄 svima vam zelim sto brzi oporavak i da se sto prije uhodate u novoj ulozi.

I svima vam sa zakašnjenjem zelim sretan i blagoslovljen Bozic!

Mi smo jako neispavani zadnjih tjedan dana 😔 puno je neprospavanih noći iza nas tako da nisam imala snage za čitanje i pisanje. Evo zadnja dva dana lagano hvatamo ritam pa sve vise spava noću a sve manje danju, ali ako ne spava onda je moram nositi 😊

Tyna24
    28. Prosinac 2015. 06:35

jutro curke...nakon 3 noći mogu reci da sam se naspavala.ocito je mlijeko nadoslo jer mogu istisnuti van i mali ne place kad jede...konacno!!sad me bas zanima kolko ce imati kg na vaganju i dali idemo doma

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.