Cure moje...26.12 U 19:10 usla u box. Probusen vodenjak....nakon sat vremena malo dripa. U 22:53 dolazi Marin 3680/52. Uz epiziotomiju jer su kucajevi bili pali. 😍
Jos sam pod dojmom....javim se kad se sve slegne...
Hvala na podrskama...❤
Mali cestitke vam od srca....puseee...😘😘😘
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Oooo cestitke gagica i mali Marvin ❤️ Lijepo se oporavite, vazno da je sve ok, puno pusa i od nas dvoje ☺️😘😘
Gagica cestitke na malenom pisulincu Uzivajte i puno se mazite.. tebi zelim brz oporavak nakon tog ekspresnog poroda
gagica cestitam
hepan gel mi je morao muž donjeti...al iskreno,ne vidim razliku odkad ga koristim
cestitke gagica! jos jedan momcic i bas ekspresno!
zelim vam brz oporavak
ajmo prijavak, ostatak ekipice i simptomi?
negooo, lillany mislim da sam ovdje procitala da si spomenula one eva-qu cepice u kombinaciji s jos necim. hm, kakve konzistencije bude stolica iza njih? ja ne mogu zamisliti da moram jos nesto istisnuti iz sebe, jedva se zakasljem a i prije poroda sam zadnjih tjedana imala tvrde stolice. s dulcolax cepicima nemam bas dobra iskustva.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Gagice čestitke na mališanu, brz oporavak ti želim
Tyna koliko ja znam hepan gel se koristi za podljeve krvi odnosno modrice, barem sam ga ja za to koristila...
Maliv, Gagica…čestitke od srca ❤️😍 MaliV, znam da je carski 😔, ali zbog zapetljane pupcane, bolje da se bebac nije spuštao! Znaju oni kako doci na svijet 👼
Gagica, ti si to bas ekspresno obavila 👍
Sad se odmarajte i uživajte!
Shimmer, Tyna, kako se vi snalazite s mrvicama? Vidim da bole šavovi 😥 , nadam se da ce sto prije proći...
Ostale mamice, kako ste?
Meni su počeli oticati gleznjevi, tako da si skoro ne vidim zglob 😳. Ostalih nekih simptoma da cu uskoro u rađaonu nemam. Lažnjaka nemam. 31.12.imam pregled u TA, cca 2 tj pred službeni termin...valjda ce mi reci koliko je cura velika i teška i jesam li bar malo otvorena.
Bacila sam pogled na tablicu ❤️ Puno nam je bebica došlo!
Pusica svima!!!
MaliV i Gagica cestiiitaam,bitno je da je sve dobro proslo i da se vi sada mazite 😙
Nadam se da su sve okruglice dobro,i mame i bebice 😘😘😘
Shimmer ja nisam stavljala cepice. Prvih par dana nisam mogla uopce, samo sam uzasno napuhana bila a nemozes zadrzati nikako. Kada me napokon stislo samo sam sjedila i cekala nisam se usudila tiskati i uspjelo je. Malo po malo. I tako sam naredna dva tjedna valjda isla na wc. Mogu misliti kako je tek vama ako je meni bilo neugodno s tim jednim bijednim savom..
Sortiraj odgovore
Najstariji