Beba Igre za bebe 21. prosinca 2023.

Pismo bebe Djedu Mrazu: Što beba zbilja želi?

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Misliš da tvoja beba zbilja želi one šarene drvene kocke ili onog preslatkog plišanca? Ako kod kuće imaš bebu, sigurno će te nasmijati ovo neobično pismo Djedu Mrazu, pisano iz perspektive 10-mjesečne bebe

Ako kod kuće imaš bebu, sigurno ćeš se poistovjetiti s ovim smiješnim pismom. Sezona blagdana je već u tijeku i vjerojatno obavljaš posljednje kupnje. Pisma Djedu Mrazu već su napisana. Ali jesi li razmišljala o tome što tvoja beba zbilja želi za Božić? 

Duhovita mama i stand-up komičarka Raquel D'Apice napisala je odlično pismo za Djeda Mraza iz perspektive svoje 10-mjesečne bebe.  

 Odličan video pokazuje zašto bebi zapravo ne trebaju igračke

Prenosimo ga u cijelosti:

Dragi Djede Mraze,

ja sam 10-mjesečna beba i pišem ti jer je moja mama poslala 'božićni popis' ljudima, a njezin popis ni na koji način ne predstavlja stvari koje ja zbilja želim. Boli me briga za drvene kocke!

I znam da ćeš se sada zezati da je sve što mi bebe želimo zapravo papir za zamatanje i kutija. Istina, Djedice, istina. I želimo te stvari. Ali ja imam veliki broj dodatnih stvari koje jako, jako želim.

Moj popis je u nastavku. Uživaj u blagdanima. 

10-mjesečna beba

1. Kabel od laptopa

 | Author: Guliver Foto: Guliver

Želim ovaj kabel više nego što sam ikad nešto željela. Također želim produžni kabel s narančastim gumbom koji možeš paliti i gasiti. Bilo bi mi okej da samo dobijem i nekoliko običnih kabela, ali baš bih jako htjela ove specifične koji se nalaze iza radnog stola moje mame i pokraj ventilatora (čiji kabel isto jako želim). 

2. Ovaj zidni zabavni centar

 | Author: Guliver Foto: Guliver

Nemam pojma zašto moja mama ne želi da se igra s ovim, kad se očito radi o dječjoj igrački. Htjela bih jedan ovakav za svoju sobu.

3. Pravi ključevi

 | Author: Guliver Foto: Guliver

Jako bih voljela set ključeva, ali onih pravih, kućnih. Za jesti, naravno - samo metalni dolaze u obzir. Molim te, nemoj mi kupovati one plastične. Nisam idiot. Znam da plastični ključevi nisu pravi ključevi

Možda te zanima... Ipak je istina! Manje igračaka za Božić djecu čini sretnijima Vrtić

4. Svačije naočale

 | Author: Guliver Foto: Guliver

Naočale skidam svakoj osobi koja ih nosi, a koju upoznam. Voljela bih jedan svoj par, naravno, isto za jesti

5. Sadržaj ovih stvari

 | Author: Guliver Foto: Guliver

Jako bih voljela kad bi se sadržaj ovih stvari ispraznio na pod, posebno stvari poput iskorištenih vatica, zubnih konaca i sličnih super sitnica. Ako bi samo ispraznio sadržaj kante za smeće i poklonio mi ga u zamotanoj kutiji, to bi isto bilo u redu. 

6. Šaka puna pseće dlake

 | Author: Guliver Foto: Guliver

Ovo je odličan poklon! Pokušavam našem psu stalno čupati dlaku, ali uvijek se izmiče pa mi je teško skupiti poštenu kolekciju. Moja najdraža stvar je kada stavim dlaku u usta i onda istog trenutka shvatim da to nisam htjela staviti u usta. 

7. Rupa u podu

 | Author: Guliver Foto: Guliver

Ovo je tako čudna egzistencijalna dilema. Satima provodim sate gledajući u tu rupu na parketu i bockam ju sa svojim prstima. Znam da ne mogu kao poklon dobiti 'rupu', rupa nije stvar, nisam glupa. Ali, želim ovu rupu na podu kao što je Gandhi želio mir. Kao što naš pas želi lizati moje lice. Kao što moja mama želi da joj prestanem skidati naočale. 

Igre kojima ćete bebe potaknuti na smijeh

8. Ova stvar koja se svako malo pojavi u našem stanu

 | Author: Guliver Foto: Guliver

Nemam pojma što je točno ovo. Sve što znam je da želim to imati u rukama i staviti u usta, a ne da se moja mama pojavi i svaki put viče na mene nešto poput: "Ne diraj to!! Koliko često moram usisavati ovaj vražji hodnik?!"

9. Pseća hrana

 | Author: Guliver Foto: Guliver

Svaki put kad se približim ovoj hrani, netko me povuče od nje. Ako ne žele da ju jedem, zašto je onda na podu?

10. Jedan ovakav

 | Author: Guliver Foto: Guliver

Ne znam još čemu ovi služe, ali očito su jako zabavni kad toliko ljudi oko mene gleda u njih

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • RonaldNazario984

    My companion is making $77 hourly at the PC. He has been laid off from work 5 months prior, yet a month ago he rounded up $10258 by simply telecommuting with a program he discovered on the web. This is the thing that he does... Give it a shot yourself... Visit Now... earn75.com I'm making over $7ka month working component time. I saved hearing other people inform me how much cash they could make online so I decided to look at it. Well, it turned into everything proper and has definitely modified my life. This is what I do... www.dailypay7.com

  • mawow

    My companion is making $77 hourly at the PC . He has been laid off from work 5 months prior, yet a month ago he rounded up $10258 by simply telecommuting with program he discovered on the web. This is the thing that he does... Give it a shot yourself...Visit Now... earn75.com

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.