Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    26. Prosinac 2015. 18:39

Drage moje, hvala sto ste mislile na mene... Moj maliV se rodio danas u 13.50h, 3900 tezak i 50 cm. 
    Nakon sto mi je sinoc otisao vodenjak, ubrzo su mi dali gel jer moji trudovi nisu bili ni za sto. Oko 9 su mi dali i drip i epiduralnu, ali otvarala se nikako nisam, a i on je bio jos dosta visoko, nije se spustao. Rekli su da cemo probati do 13 sati prirodno, ali nikako nije islo, otvorena sam bila samo 3 cm , pa mi se desilo jedino sto sam molila Boga da se ne desi- carski. Imao je i pupcanu oko vrata, tako da sam im zahvalna da je ipak sve bilo brzo gotovo. Mazimo se u sobi, makar jos ne kuzi sta je cica 😂 U svakom slucaju, sve je bilo lijepo i predivno iskustvo, muz je bio sa mnom od pocetka do kraja, pa i u sali. A sad oporavak...

Gagica drzim fige da krene, ti si nam sljedeca ❤️

Svima ostalima puno pusa od nas dvoje 💕

lillany
    26. Prosinac 2015. 18:53

MaliV cestitke. Zao mi je sto je bio carski ali najbitnije da je bebac ok.

Shimmer cestitam i nadam se da uzivate.

Ines24
    26. Prosinac 2015. 19:01

MaliV čestitke na dečkiću, brz oporavak ti želim 

shimmer
    26. Prosinac 2015. 19:25

maliv, cestitke na djecacicu 
    neka vam je stigao ziv i zdrav, sve ostalo je nebitno. uzivajte 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

LinaKarolina
    26. Prosinac 2015. 19:38

Mali uzivajte sada skupa..najvaznije je da ste oboje dobro. 

Tyna24
    26. Prosinac 2015. 21:15

mali,budi sretna na carskom...da si se dugo mucila prirodno,vrpca bi bila jako opasna...cestitke,i mi se ucimo cicati,i cekamo ono obilno,pravo mlijeko ...

Tyna24
    26. Prosinac 2015. 21:18

lilany,mene pregledavaju svaki dan na viziti...cak sam morala kupiti gel za mazanje,i led dobivam dsn/noć,obavezno ..gadno je ocito,ne usudim se ni pogledati.

MaliV
    26. Prosinac 2015. 21:49

Hvala cure 😍❤️

Ufff tyna nadam se da ce ti biti bolje, bas grdo zvuci 😕 

Mi se malo podruzili, sad cekam vizitu i mislim da cu zaspati isti tren kad odu hehe... Laku noc svima 😘

Mrkvica2
    26. Prosinac 2015. 21:51

MaliV cestitke na bebici. Bitno da je sve dobro zavrsilo i da se mazite sada 

Tyna dobro da te oce pregledati. Mene kao i lillany nitko nije pregledao, glupo je sto ni prije otpusta bar ne pregledaju. Jedino ako kazes da nesto nije okej bas..
    Meni je to tek patronazna doma pogledala da vidi jel zarasta dobro..

shimmer
    26. Prosinac 2015. 23:37

nama isto pregledaju savove u viziti. ali ja sam dobila upute ne tretirati s nicim, samo voda.
    a kupila sam onaj antibiotik u spreju. tyna, koji gel mazes?

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.