Jutro okruglice drage
Jako lijepe vijesti nam nesto cesce na ovoj temi, drugi val je krenuo
MaliV nadam se da je bebica vec s tobom i da je sve dobro proslo i da uzivate
Gagica pa kako je krenulo mozda i docekas filmski svoju bebu
Vidim da cu vas sve lijepo ovdje ispratiti u radaonu pa onda mogu i ja na miru odraditi svoje
Sada kada imamo bozicnu bebu bilo bi lijepo da dobijemo i jednu novogodisnju
shimmer aaaa božićnaaa bebaaaaa čestitam ti od srcaaa i brz oporavak..
MaliV nadam se da se već maziš sa svojom bebicom i da je sve prošlo filmski brzo..
gagica želim ti i ja onda filmski porod kad si ga baš priželjkuješ, neka bude brz i gotovo bezbolan tako da se poslije fino maziš sa bebicom
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Evo, ja danas nikako da se dohvatim telefona i imam i kaj za vidjet .
Mali, nadam se da se vec mazite.
Gagice, zelim ti tvoj filmski porod
Nadam se da cu ja ostat u komadu do treceg kruga bebica . Oko 10- 15og slobodno dodje. Ali do tada neka se bucka
. Nekak sam si zamislila da ipak imam jos 2 tjedna mira
allegra,hvala ti ..meni su danas radili pregled jer mi je jako naoteceno...boli uzasno..nadam se da bude sve oke..bebica mi je izgubila vise od 10% pa je bio na dohrani,danas je u granicama normale...sad su dohranu ukinuli,pa budemo vidjeli jel konacno pocelo mlijeko teci..
Tyna, znam da grozno boli, meni je to bilo gore od poroda, ali kaj je tu je...danas smo išli šetati i nakon petnaestak minuta me počelo dolje peckati i zatezati...uopće si ne mogu još zamisliti pregled kad odem,a o sexu još ne želim ni razmišljati..bude prošlo, samo treba vremena
Tyna ja nisam rezana imala sam svega jedan sav ali sam opet hodala bas tako ko da sam se usrala nije to nista cudno
Tyna ja sam dva dana nakon poroda slucajno nasjela na petu dok sam se penjala na krevet. Sve sam zvijezde vidjela. Zacudo nakon toga je bolilo manje. Kao da se rasreglo u pravim smjerovima. Naravno ne bih preporucila to kao metodu bilo cega osim izazivanja nesvjestice.
I definitivno glasno zahtjevaj da te pregledaju ako ti se cini cudno. Totalno im je glupa ta politika da ne pregledavaju rane. Uzasno mi je to islo na zivce.
Sortiraj odgovore
Najstariji