Lina nadam se da je tako.
I ja cekam da postanu na 3-5min. Lakse i ljepse mi kuci...
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
hvala vam cure na cestitkama
mozda je tajna uspjeha bila sto smo zadnju procjenu kilaze radili prije tri tjedna kad je bila 3400g. pa nisam imala prostora za paniku oklade su u radjaoni padale na 3800g najvise, a cak se i ova babica koja ju je vagala iznenadila
moju mrgicu je prije sat i pol sestra odnijela jer nije prestajala urlati cetiri sata sam je saltala s lijeve na desnu sisu, ni da bi oka sklopila. kolostrum je fino krenuo pa barem nesto. mozda joj smeta pun mjesec hehe nadam se da ce nadoci do ujutro.
gagica, samo cu reci sretnooo
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Kaj sam ja ono napisala, da cu docekati 2016. u paketu? 😂
Nista od toga, javljam vam se iz bolnice, vodenjak mi je otisao u pola 2 jutros, tako da racunam gagica da danas cure obradujemo sa dvije bebice 😄
Pusa svima, muz me zeza kako vam se vec nisam javila 😄
Jutrpa ooooo...
Opa Mali bebonja odlucio iznenaditi..
Zelim ti brz i lagan porod!
Cekamo izvjestaj od tebe i Gagice..
Sretnooo!
Sretan i blagoslovljen Božić svima!
Axia, Tyna, Shimmer čestitam od srca!
MaliV, Gagice držte se, nadam se da bu brzo i bezbolno.
Tyna, suosjećam s tobom kaj se šavova tiče...ja sam ih imala 20 i znam da je grozno neugodno. Meni je zadnji otpao nakon 18 dana, ali čim otpadne lakše bu ti. Ja sad već lagano mogu sjediti iako me sve dolje još zateže, pogotovo nakon šetnje. Samo se što ćešće kad dođeš doma tuširaj mlakom vodom i kupi čaj od hrastove kore, pa s njim ispiri. Što više ispireš, to će ti brže šavovi otpasti. Nadam se da sam ti bar malo pomogla.
Čini se meni onda da je i meni ispadao čep, sad je doduše prestao, ja sam mislila da je to neki gusti iscjedak samo
Ooopaaaa vidi ti ovih bebica što su se one počele gurati Mali, Gagice, sretno, javite se kad stignete
Jutro curke !
Ajme koliko bebica i koliko ih jos dolazi Moj malac ce vjerojatno biti medu posljednjima ovdje,koji ce odluciti izaci...al ni meni se jos ne zuri
Ja bi negdje oko 10.1.,taman dok operem i opeglam svu robicu...stalno odgadam,jer mislim kak imam dovoljno vremena ...
Shimmer cestitam na bebici Nadam se da i nama,koje jos to ceka ,ne bude bas strasno
MaliV,Gagice drzim fige da sto brze i bezbolnije prode Samo hrabro
Ugodan dan svima ! Lijepi pozdrav !
Jutro! Gagica je jos doma....cijelu noc frce...al podnoslhivo evo i jutros ista situacija. Odspavala 3x po 45 min.
Sluzavog koliko ima ja neznam od kud....🙈😵😂
Ipak mi ljepse doma nego da me zarobe u bolnici.
Veli mi frendica daj se nezezaj budes dosla otvorena skroz i jos rodila u liftu. 😂😂
Iako potajno sanjam filmski brzi porod...al kako bude...
Najela se ja jos jednom dobro pa sta bude...
Mali nadam se da se vec mazis sa svojim smotuljkom ili da bar vudes uskoro.
Valjda vam se i mi pridruzimo tokom dana. 😁
Zelim vam svima lijepi dan....i hvala vam na podrsci...😘
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
maliv, navijamooo
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Jutro
Shimmer cestitam na bebici,i sto je sve tako dobro i brzo proslo 😙
MaliV i Gagica drzim fige da sto prije budete gotove...
Ako je sudeci po opisu sluzavog cepa,moj curi vec par dana onda,...mislila sam da ce to vise izaci onako u komadu,....
Sortiraj odgovore
Najstariji