Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    gagicamamica
    25. Prosinac 2015. 21:29

Mrkvica normalno je ido 14 dana... Moj stariji sin je znao nekakat po 12 dana. Ako je samo na prsima budi bez brige. Vjerovatno sve sto pojede iskoristi pa nema puno otpada. 😊 Cim nema drugih tegoba nebrigaj....

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

MaliV
    25. Prosinac 2015. 22:00

Ajme shimmer, hrabrice jedna 😍Cuj koje velicine i jos drip, a kazes nije bilo strasno 👏🏼👏🏼👏🏼 Brzo nam se oporavi i neka vam i dalje bude lijepo i dobro ☺️

Ja sam se sad isla setati, pa malo po stepenicama, jer danas kad su me gledali, bila sam za clanak uloziva i rekla je dr da nije bas idealno okrenut glavicom i da ne pritisce dolje, tako da imam osjecaj da cemo mi mozda zaglibiti i u 2016. 😥 A na proslom pregledu je vec bio presao 3700... I da, kad sam se vratila iz setnje, presvlacim se i vidim ooogromne strije po trbuhu, a do sad ni jedne 😭 

Lina preslatka je slikica 😍

LinaKarolina
    25. Prosinac 2015. 22:05

Just smile ja prognoziram da ce moj produziti u 2 mjesec..ipak je braci 29.1 rodendan pa bi bilo lijepo od ovoga maloga da mu da priliku proslaviti.
    A da..nije iskljuceno da se sretnemo 

Sto se tice punih pelena moj malac je od samog pocetka se*ator..4-5 puta dnevno a i dan danas mu je min. 2× dnevno..vjerovatno zato i je mali mrsavko 
    A tek kada se ovaj rodi..ajme 

Sonja8
    25. Prosinac 2015. 22:16

Shimmer, kako lijepe vijesti! Čestitke tebi i curki ❤️ Pravi božićni poklon!
    Axia,ipak ste stigle doma za Božić,jeee... Da si mogla, ne bi bolje isplanirala! 😉
    Drage naše trudnice i mamice, nadam se da ste provele lijep Božić 🎄
    Puno pusica šaljemo moja cura u trbuščiću i ja ❤️

Ines24
    25. Prosinac 2015. 22:20

Gagica kako uopće izgleda sluzni čep?

Pitanje za mamice ako nas koja prati, kada točno krenuti u rodilište? Meni je doktor rekao da nemam što čekati i da krenem odmah čim skužim da su trudovi pravilni...

Anaheja
    25. Prosinac 2015. 22:24

Axia, bas lijepo da ste vec danas doma . Nadam se da ste uzivali u zajednickom Bozicu

Shimmer, opa!!! Cestitam na tako velikoj curi . I vidis da nisi ostala zadnja 

axia
    25. Prosinac 2015. 22:52

Shimmer, pljescem ti! Svaka cast, cestitam... Bas nam je oco posebam Bozic 
    Nadam se da cete i vi brzo kuci :)

gagicamamica
    25. Prosinac 2015. 22:58

Ines bas ti je sluzavo onako komadi. Izgleda bas kao gusti šmrklji. 🙈 Bude mutno zute do zeleno smedje boje. Ili sa sukrvicom.

Steze i dalje...postalo na 10 min. Nisu jaki...al mislim da su se poceli regulirati...  Crijeva se prazne.... Valjda jutro mosi neke lijepe vijesti....

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Mrkvica2
    25. Prosinac 2015. 23:07

Hvala cure na odgovorima. Sto se tice piskenja to se nije promjenilo tako da sam mirnija 

Ines pa po meni mozes primjeniti i taj doktorov savjet.. ako nisu pravilni nema smisla ici. Sada mislim da cu za drugi porod ja tako napraviti da stignem na vrijeme za epiduralnu jer ovaj put sam porod docekala u bolnici. Mislim da to nije cak strasno jer npr na sv duhu se u predradaoni moze hodati najnormalnije osim kada te spoje na ctg ali nisi stalno prikopcana.. i s vremena na vrijeme provjere koliko si otvorena.

Gagica drzim fige da je to to i da ces ubrzo maziti bebicu svoju 

LinaKarolina
    25. Prosinac 2015. 23:21

Gagica do jutra imamo jos jednu bebicu 

Ines ovisi o razmaku izmedu trudova..mogu biti pravilni i na 20min.
    Ja krecem kada bas pocnu sarafiti na nekih 5-7min..tako da me sto manje tamo maltretiraju a ima i papirologije sredivati tako da ce i na minut doci dok se oni snadu.
    Zadnji put me dr. kada su bili na 3 min poslala neka setam i javim se kada budu na minut ili kada mi pukne vodenjak..srecom brzo nakon toga je i puknuo.

Idi kada ti mislis da je vrijeme..dosla prije ili poslije bebica ce svakako izaci 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI