Eto mi bili na pregledu.
Jooj..malecki je preslatkis
Dr. je gledala na 3D i tata je dosao do zakljucka da je isti braco.
Trepce malenim okicama..ma ni sama ne vjerujem da je takvo maleno cudo u meni.
Imamo 2900g tako da ocekujemo opet bebana do 4kg
Da, da Axia
Vrijeme leti . Mi jos moramo slozit kolijevku i postavit police u ormaru da mogu slozit robicu. Ostalo je sad vec sve na broju. A isto kao i ti, imam osjecaj da se ovo dogadja nekome drugome- ja jos imam vremena
... Hahhaha... 3 tjedna... Kako ce to proletjet
. Imas cast isprobat radjaonu u petrovoj prije mene
Pozdrav kuglice 😀
Nikako da stignem da se javim,cijeli tjedan spremam i pakiram stvari,...
Curke koje su rodile cestiiitam 😙
Mi smo bili danas prvi put u ta,ctg super,dobili papir da pratimo pokrete,tri puta na dan biljezim vrijeme kada pocnem brojati i zabiljezim kraj kada sam izbrojala 10 pokreta,rekla da ne moram ni u isto vrijeme nego kada cu,..
E onda sam isla na pregled pocela sam se otvarati,i bilo je krvi kada me je pregledao,kaze da je to ok i da cu malo krvariti ,...bas me je bolio pregled imala sam osjecaj ko da je glavom usao unutra da vidi sta ima,a ne rukom...
Uglavnom sad krvarim....i nisam bas od volje jer me to sve asocira na one dane kada sam krvarila i bila u bolnici,...
Cure sjeo porodiljni u zabi a komplikacije nisu.
White koliko je tj.sada?
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
haha, hvala, Anaheja... iako znaš, možeš mi bit i cimerica :D iako, kaže dragi da sam počela hrkat :( možda bolje da me izbjegneš ako možeš :)
mi smo kao sve riješili, al ja svaki dan nađem još nešto što moramo.... al sam ipak nekako mirna jer je ono najbitnije riješeno... jel i tebe hvata panika sad pred kraj?? ja sam bila hrabra do prije tjedan dana... više nisam
u erste sjelo nešto, nevidim što, jer mi isto treba sjest pola porodiljnog pola komplikacija. baš me zanima koliko će mi ukupno dat :) moam još par poklona kupit-između ostalog sebi :)
da vas pitam, pošto je Božić za tjedan dana (ispičavam se ako ga netko ne slavi)-hoćete li i koje običaje iz svog djetinjstva prakticirati sa svojim mrvicama?
meni na pbz ništa nije sjelo ionak je ta banka zadnja kolko sam skužila... erste dobije prvi...
btw, ručnici za bebice su i u lesnini, ja sam ih kupila tamo, mekani su i kvalitetni... imaju i u kiku ali nekak mi izgledaju grublji...
Tyna ni meni nista nije sjelo u pbz. Ne znam dal ocekivati sutra ili ponedjeljak
ma sutra sigurno ništa s toga... prije u ponedeljak... ako i onda bude...
Sortiraj odgovore
Najstariji