Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    17. Prosinac 2015. 22:21

Hvala mam@... Znaci od jutra gledam kad ce stici i picim u shopping... Jadna moja kartica 😄

Ines24
    17. Prosinac 2015. 22:27

Gagica skužila sam ja da ti misliš na mene  

Spremila sam i torbu za rodilište, nedostaju samo još papuče 

Mrkvica2
    17. Prosinac 2015. 22:47

E te velicine su da prostite zivo sranje. Moja je rodena sa 3500 i 51cm sada ima 53cm i 4300 a bodije jos uvijek moze 50, i nosi i 56. Odjelca 50 su joj prekratka vec dva-tri tjedna. Hlacice 50 nemoze obuci ako imaju zatvorena stopala a 56 su joj povelike. Stvarno puno ovisi cija je odjeca i kakvi su modeli. Ja sam vec luda jer mi je sve ni vrit ni mimo. Eto danas sam joj bas preko bodija dugi rukav obukla vesticu 50. A nije mala beba..

Mrkvica2
    17. Prosinac 2015. 22:48

54cm ima krivo sam napisala 

Anaheja
    17. Prosinac 2015. 23:12

Da se i ja javim sa nekim dobrim vjestima 
    Torba za rodiliste je gotovo pa spremna. Ima jos nekih stvari za ubacit, ali generalno je to to. Slozila sam ormaric sa lijekovima i ostalim medicinskim potrepstinama svih vrsta. Namocila sam tetre, sutra idu na pranje i isto tako je ormaric za njih spreman. I jos mi sutra konacno stizu kolica .

Ne bi covjek vjerovao, ali makla sam se sa mrtve tocke . Sad me jos ceka sortiranje robice i pronalazk odgovarajuce za izlazak . Police cemo slozit ovih dana tako da cu konacno i to rijesit i mogu rec da sam skoro pa spremna 

shimmer
    18. Prosinac 2015. 06:28

dobro jutro svima!
    danas ja otvaram dan. vilujem od 5:30, s dva odlaska na wc. sad u biti cekam da muzu zvoni alarm pa cu se ustati zajedno s njim, iako mi se ne ide tako rano na ctg, al sto cu kod kuce gluvariti.

anaheja, sad samo da krene porod, jel?  koja kolica ti stizu?

mrkvice, vjerujem da su velicine skroz zbunjujuce. ali ja sam svejedno sinoc isla u vrecicu ubaciti jos jednu kombinaciju malo vece robice, iako nema tu bas neke razlike, barem meni. 

ugodan dan vam zelim najdraze preostale sarmice i nove mamice 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Mrkvica2
    18. Prosinac 2015. 06:31

Shimmer ma nije zgorega ponjeti, dapace. Nije neka velika razlika izmedu 50 i 56 ali meni npr najvise smeta kada su bodiji poveliki sto joj oko vrata bude dosta golo, rukavi se uvijek mogu podvrnuti ali ovako imam osjecaj da joj je zima stalno. 62 nemojte pripremati osim ako vam bebu diva ne prognoziraju.

Anaheja
    18. Prosinac 2015. 07:24

Dobro jutro!

Moj dragi upravo odlazi na posao, a mene ceka jos jedan uobicajen dan kada nista necu stici iako sam doma .

Naspavala se bas i nisam. Kasno sam zaspala i poprilicno hodocastila do wca... Bljak... Osjecam se pregazeno 

Shimmer, stizu mi Q9 iz leo kidsa.  Sretno na ctgu i pregledu danas 

Anaheja
    18. Prosinac 2015. 07:27

A za porod... Ne bi bas da jos krene . Neka meni moja buhtlica dodje u novoj godini. Kao kad mantras svake godine, od nove godine cu ovako i onako. A ja se nadam pravom pravcatom novom zivotu u novoj godini u punom smislu 

axia
    18. Prosinac 2015. 07:53

juro!
    pridužujem se klubu nespavača, iako sam bila upona i pokušavala zaspat do sad. odsutajem...
    Shimmer, sretno na ctg-u :)
    anaheja, želim ti lijep dan... polako samo, koliko stigneš-stigneš. nije posao zec ;)
    želim vam svima lijepo jutro i produktivan dan. odoh ja peć kolače :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.