Jutro curke.
Ja za cudo dobro spavala,jedino sinoc malo teze zaspala. Pa csk i pohodi na wc nisu bili strasni jedno 3x. Sto je super.
Ja se isto spremam u shoping...jucer obavila jedan dio,a sad malca otpremim u vrtic pa idem dalje...
Zelim vam svima ugodan dan...saljem puse svim bebicama. 😘
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Jutro
Eto sinoc me prvi puta uhvatili laznjaci i to prilicno bolni..naravno nakon "druzenja" s muzicem ..nisam mu niti smjela reci jer bi me stavio na "postedu".
Tako da cim udem u termin napadam ga sa svih strana
Danas mi prijateljica treba roditi uz epiduralnu..htjela sam i ja danas pitati dr. na pregledu gdje i kako je traziti ali odustala sam jer mi je sve to vezano oko epi ovdje u OS totalno bezveze i nepojmljivo.
Doslovce te naruce za porod,induciraju i prokinu vodenjak..sto je meni bezveze jer ipak beba zna najbolje kada ce van. Ok je indukcija ako bas mora ali ovako nepotrebno..ne hvala. Uostalom ako rodis prije zakazanog termina nista od epi.
Da ne kazem da je prijateljici termin tek za nekoliko dana.
Znaci danas je dan za shopping..
Mmoram naci rucnike za bebe..nema ih nigdje..tj. ima ali ne dam 150-200 kn za jedan.
Lina ja sam ručnike kupila u Kik-u, 45 kn jedan, djeluju mi kvalitetno posebno sam kupila jednu trljačicu za 5 kn
Mene je noćas tri puta kao presjeklo u trbuhu i držalo kratko vrijeme, mislila sam da je to to, da ću vas sve preskočiti, ali zaspala sam i sada ništa možda je i to bilo kao posljedica parkiranja fićeka
dal to stvarno bebi ne smeta? Mislim ako doktor prstom može napipati njenu glavicu, onda ju i to lupa po glavi
Ines bi ja kupila u Kiku ali muz ne voli nista od tamo..imam neke popuste iz Bubamare pa cu tamo. U Magic baby vise ne idem jer su totalno neprofesionalni.
Jos cu pregledati web shopove pa sta nadem.
Hehehe..mislim da bebici ne smeta "uparkiravanje".
Nas malac kada udari se negdje u glavu proba jos jednom pa se salimo da su mu to posljedice od nasih druzenja..navikao dobivati u glavu..
Ali rekla sam muzu da nema anakondu kojom ce ga ozlijediti..doduse onaj aparatic za gledanje plodne vode je malen pa ipak dr. dode do glavice
LinaKarolina ja sam isto kao Ines kupila rucnik u Kik-u za 40 kn. Nazalost bio je samo jedan tako da idem opet danas po drugi
Ines bas si me nasmijala s ficekom i glavicom. Moj dr se dobro namuci dok gurka svoje prstice tako da mislim da 'to' ni ne dode do nje
Možda moj gin laže da osjeti glavicu s obzirom da zna da je okrenuta prema dolje
A nista..idemo danas malcu kupiti cipelice pa cu nagovoriti ovog svog i da u kik odemo po rucnike.Taman sam u katalogu vidjela i neki bodi kosuljicu za malca i izgleda mi cool
LinaKarolina imaju super rucnici i u c&a kostaju oko 70kn.
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
pa doktor napipa glavicu kad prodje prstom kroz cerviks. a toplo se nadam i vjerujem da je "anakonda" od svakog muza ovdje deblja od prsta tako da je lupanje u glavicu stvarno sf.
moj ctg je bio granican, kcer mi se uspavala pa sutra ipak kontrola. argh. a onda opet i u nedjelju jer mi je doktorica dezurna pa cemo i pregled i amnioskopiju. a od indukcije sam odustala.
linakarolina, i u brodu se epiduralna dobije uz narucene (inducirane) porode i to bas moras ici osobno do anesteziologa i provjeriti dostupnost prema danu poroda ili porod namjestiti prema dostupnosti. a ovako ako ti spontano krene porod pa dodjes u bolnicu i trazis ju, mora se puno zvijezda poklopiti da ti je netko moze dati.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Shimmer jedino kod nas u Slavoniji je epiduralna k'o da suho zlato trazis. Danas cu ja ispitati svoju dr. za epi pa tko sisa sve.
Pa nisam ni ja rodilja drugog reda A i ne placam je toliko da ona ne bi znala gdje,sto i kako.
Sortiraj odgovore
Najstariji