Axia, na mene ti hrkanje djeluje uspavljujuce tako da ako zavrsimo u istoj sobi- nemas brige . A sto se hrabrosti tice, jos uvijek sam ok. Mislim da cu propanicarit kada krenu prvi ozbiljniji trudovi
. Jos uvijek ima vremena do toga... Gdi je jos sljedeca godina, hahhaha
Bozicni obicaji... Pamtim da sam uvijek pomagala mami pec kolace, mozda sam zato sada kao odrasla zaljubljenik u kolace... To imam namjeru prenjet na potomstvo u svakom slucaju . Sa tatom sam uvijek kitila bor- ja kitila, a on pazio na simetriju- inzenjer
, hahahahah.... Odusevljavalo me sto sam smjela ostat budna do ponoci i onda otvorit dar. A drugi dan smo uvijek isli kod bake na blagdanski rucak. Taj rucak je jedino sto se zadrzalo do danas, do ove godine zapravo... Ove godine ce taj rucak bit kod mojih straca vjerojatno... Ne znam... Bit ce cudno...
Anaheja kako si zadovoljna kolicima? I ja sam uzela njih, ali mi materijal djeluje nekako preplastično, sad sam našla jedna još bolja al sad što je tu je, sama sam ih birala mi smo uzeli siva...
Da, takve stvari unesu pomutnju u rutinu i cine nas tuznima... Ali su dio zivota
tako ce tvoja mrva pamtit rucak kod svoje bake :)
Meni posebno u sijecanju ostaje pjesacenje na polnocku :) blagdanski rucak i kicenje bora se pogubilo kad je tata umro i seke se udale... Sad nastavljamo svaka na svom kraju :)
mi smo bor okitili 1.12. hahaha
al samo u sobi... drugi bude na badnjak. uz to upalimo božićne pjesme (anaheja, ja sam ko tvoj tata)
mm kiti bor a ja popravljam za njim da to nekak izgleda
mene dragi zaprosio prstenom pod bor, prošli doček mm prvo prolio vino po meni, ja ljepo pobrisala pod i presvukla se, i onda sjeli za stol jesti, a on opet tresnuo čašu i ona se slomila. ove godine za te blagdane čekamo bebu. jesam praznovjerna, ali čini mi se da nam ti blagdani idu
Tyna, vi ste pravi blagdanski par :)
Ja sam htjela danas okitit bor, al nisam... Mozda sutra :)
Tyna, kolica su mi bas lijepa. I mi smo uzeli siva. Zapravo mi se uopce ne cine plasticna... Materijal je mekan i ugodan pod rukom, cak mi se cini da bi bilo bolje da je plasticniji radi odrzavanja . Sve u svemu, super su
A sto se tice tatinog popravljanja kuglica- uspjesno je to prenio na mene . Uvijek se salim da zahvaljujuci njemu imam blagi opsesivno kompulzivni poremecaj
.
Nadam se da ste sve naspavane i spremne za nove pobjede
Jutro 😊
Kod nas spavanje treje od 6 do 8 u komadu ostalo je mucenje,wc,pa bole kukovi,pa ne mogu se namjestiti,pa ne spava mi se...😃jutros je super spavala sam cak od 6 do sada 😂😂😂😂
Jutro svima!
Meni je ovo jedna od losijih noci... Uopce se nisam naspavala...100x na wc,grlo pece,nos zastopan...nemogu se namjestiti...😔
I ja sam planirala koji dan ranije okititi bor sa starijim sinom.... Jos me ceka glancanje juce i zavjese....njih uvijek volim ostaviti zadnje da mi lijepo mirise...🙈
A muz ko za peh ove godine ima posla za poluditi. Radi od jutra do mraka...veli da uopce nema neki osjecaj da su blagdani...svi na poslu su ludi...🙈
Kaze da jedva ceka da rodim....da napokon gustamo svi skupa. 💙💜❤💛
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Jutro svima!
Meni je ovo jedna od losijih noci... Uopce se nisam naspavala...100x na wc,grlo pece,nos zastopan...nemogu se namjestiti...😔
I ja sam planirala koji dan ranije okititi bor sa starijim sinom.... Jos me ceka glancanje juce i zavjese....njih uvijek volim ostaviti zadnje da mi lijepo mirise...🙈
A muz ko za peh ove godine ima posla za poluditi. Radi od jutra do mraka...veli da uopce nema neki osjecaj da su blagdani...svi na poslu su ludi...🙈
Kaze da jedva ceka da rodim....da napokon gustamo svi skupa. 💙💜❤💛
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Cure zao mi je sto vas muce tegobe ali to znaci da je kraj vec. Uskoro cete upoznati svoje bebice a i sve to prode nakon poroda.. i leda, i laznjaci i zgaravica i nesanica, iako onda opet ne spavate a dusa vam spava
Nevezano za temu, jel znate gdje ima povoljno kuglica za bor? Ove godine moram sve kupiti a ne zelim potrositi hrpetinu novaca na to.. Inace ako kojoj mozda treba umjetni borovi u konzumu su snizeni dosta, mi smo uzeli 180cm za 174kn i mustela proizvodi su na 30-40% snizenju jer slave nesto.. valjda rodendan.
Sortiraj odgovore
Najstariji