Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    19. Prosinac 2015. 16:00

ines, bila sam :P dala sam otkaz, izgubila sam bila 20 kg u 3 mj u toj firmi. 2 god sam izdržala, nije se dalo dalje :) al ljubav prema kolačima se neda ubit :)
    recept ide u privatnu poruku da ne offtoppicarim preko cijele stranice :)

Ines24
    19. Prosinac 2015. 16:39

Axia ta je firma dobra za vraćanje linija poslije poroda 

Tyna24
    19. Prosinac 2015. 16:41

bok okruglice

evo ja sam prekasno saznala za ove kuglice, več smo ih bili kupili... ali drugu godinu 100% radim ovo...

https://www.youtube.com/watch?v=EWH3GXpIkAE kuglice na balonu, motane koncem. meni su pre pre prekrasne, pa ako koja ima volju nek proba i jeftinije ispadnu, svakako...

što se tiće simptoma, moj je još uvijek to da mi gležnjevi naotiču. i prsti na rukama. ovak nebi znala da sam trudna. kuc kuc. lažnih trudova nemam... makar se pitam kad će početi. ako uopče budu...

axia
    19. Prosinac 2015. 17:05

da, ines, to je i meni palo napamet :) taj čas sam u starim trapericama....
    tyna, i meni je to predivno :) nešto slično sam radila lani, ali za na adventski :)

Mrkvica2
    19. Prosinac 2015. 17:12

Aleksandra moras nazvati i naruciti se. Pise ti na stranici njihovoj broj i vrijeme kada zvati. Sestra ce ti uzeti podatke i naruciti te ovisno o tome koji si tjedan. Preporucam da odma nazoves jer imaju guzvu. Onda se samo pojavis, slobodno dodi i ranije od termina zakazanog i ponesi sve sto imas od trudnoce papire i kada dodes udi tamo di su sestre pokucaj i upisati ce te, izvagati i izmjeriti tlak i dati ti papiric na koji da se popiskis.

Anaheja
    19. Prosinac 2015. 19:47

Ja sam saznala svoj razlog za danasnju nervozu. Od jutra  sam cangrizava i trazim sitnice na koje cu se otrest... Predosjecaji... Umrla mi je baka danas...

axia
    19. Prosinac 2015. 20:11

Anaheja, primi moju sucut. Zaista mi je jako zao :( cuvaj se...

MaliV
    19. Prosinac 2015. 20:40

O Boze, anaheja... 😔 Iskreno mi je zao, nadam se da se nije patila, primi moju sucut, draga... Drzi se..

MaliV
    19. Prosinac 2015. 20:40

O Boze, anaheja... 😔 Iskreno mi je zao, nadam se da se nije patila, primi moju sucut, draga... Drzi se..

Ines24
    19. Prosinac 2015. 20:43

Anaheja budi jaka, moja sućut...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.