Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tyna24
    19. Prosinac 2015. 20:45

ajoj anaheja... drži se... iskrena sućut katastrofa...

Sonja8
    19. Prosinac 2015. 20:58

Pozdrav drage moje okruglice...
    Anaheja, moje saucesce, bas mi je zao 
    Aleksandra, dobro nam došla !
    Sto se tice simptoma i trudnickih poteškoća...sve sam veća (iako ne znam kud vise mogu rasti) i sve se teze krećem. Nisam jos svjesna da ce nam uskoro bebica doci...spremam stvari, ali jos nisam sve sredila jer ja kao imam vremena☺️
    Čekam da mi isplate komplikacije u ponedjeljak pa da kupim jos par stvarčica koje nam fale... 
    Znam da vas ima sad nekoliko jos u 12.mj.pa eto mislim na vas. ❤️

gagicamamica
    19. Prosinac 2015. 21:16

Anaheja moja iskrena sućut...

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

@JustSmile@
    19. Prosinac 2015. 21:26

Anaheka: primi moje iskreno saucesce! Drzi se! ♡♡♡♡♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

shimmer
    19. Prosinac 2015. 21:58

anaheja, moja iskrena sucut 
    i jako mi je zao sto baka nece upoznati svoju praunucicu.
    nadam se da si dobro, koliko se moze biti u ovoj situaciji 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Pepita2109
    19. Prosinac 2015. 22:30

Anaheja moja sućut, znam da trenutno nema riječi koja bi te mogla utješiti ali nadam se da ćeš zbog svoje bebe smoći snage da zadržiš pozitivu

dobrodošla aleksandra

pratim vas drage moje, samo uz svoju malenu ne stignem tipkati baš hehe...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

tweety91
    19. Prosinac 2015. 22:54

Anaheja moja sucut... Drzi se!

[/u

• mama@
    19. Prosinac 2015. 23:09

Anaheja bas mi je zao. Primi moju sucut. Znam da rijeci ne mogu puno pomoci u takvim situacijama, ali znas da smo.mi tu da budes pozitivna s nama. Drzi se draga. 

Mrkvica2
    19. Prosinac 2015. 23:17

Anaheja jako mi je zao zbog bake.. drzi se 

Anaheja
    20. Prosinac 2015. 08:15

Dobro vam jutro zelim!

Prvo vam svima zelim zahvaliti na podrsci rijecima ohrabrenja . Bit cu ja dobro. Cak moram priznat da sam se nocas uspjela naspavat, jer je bila prva noc da nisam brinula za baku. Zao mi je sto nije uspjela docekat da se udam i da primi  praunuku u ruke, znam da joj je to bila velika zelja... Ali isto tako znam da ce u tim trenutcima biti uz mene

Nadam se da ste mi se i vi odmorile i zelim vam da provedete divan dan sa svojim obiteljima 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.