Mrkvica mislim da sam cula reklamu da su u konzumu ovaj viken 30% snizeni nakit i lampice za bor.
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Jutro svima :)
ja se ujutro probudila ekstra smotana, spotaknula se na tepih i pala koliko sam duga i široka... a sama doma
axia, kako su ispali kolačići? Kuma i ja smo od velikog plana, na kraju napravile samo jednu vrstu, a gingerbread smo bacile. Zašto? Zato jer smo mislile da bi bilo super pametno, umjesto da kupujemo posebno cimet, klinćić, đumbir, itd., da jednostavno stavimo onaj miks za kuhano vino, jer su sastojci skoro identični, pa čemu komplicirati..uglavnom, nije uspjelo haha inače znam kuhati, majkemi
mi isto tražimo neke povoljne ukrase za bor, jer nam je ovo prva godina da baš ukrašavamo nas dvoje u svom stanu, ali kad vidim cijene tako da ću poratiti tu akciju u konzumu šta kaže gagica
Hellou..
Ni ja nisam mogla spavati..sto stvari mi se vrti u glavi i milijun planova a sada mi se nista ne da sto sam planirala.
Jedino bor planiram okititi da vidim kako ce maleni reagirati..da ga do Badnjaka priviknemo na njega i da ne bi za Bozic skupljali kuglice po podu. Ma i kuglice mu nisu toliko zanimljive koliko nas mali inzinjer voli lampice,snjure,struju..
Ja sam u Billi jucer nesto pokupovala 12-14 kn bili kompleti od 12 kuglica..jedino sam lampica narucila preko Pikaboo shopa..300kom 79kn i odlicne su.
bok, kuglice :D
ja sam relativno dobro prespavala noć, ali pripisujem to turbo umoru. nebibtno, opet sam se naspavala, a to mi je jedino bitno. danas me opet muče grčevi u nogama.
maliv, kiksevi se dogode i najboljima :) ja sam zasad zadovoljna, ali sam tek na pola posla, i manje. jaaako sam spora. cijelo vrijeme razmišljam kako bih na starom poslu (u slastičarni) dobila otkaz da sam adila tim tempom :) ali dobro, zato sam i kenula tjedan dana prije Božića. u prosijeku i ja napravim jednu vrstu na dan. zapravo, nemam još ništa gotovo. prvo sam pekla suhe, danas filam mameladom i punim breskvice, sutra ukrašavam gingerbread i bojim breskvice.... do Božića ću valjda završiti...
neznam koliko pažnje pridajete tome otkud su ukrasi za bor, ja se opskrbljujem u dućanu "najjeftiniji na svijetu" (kineski). kuglice (plastične doduše) svih mogućih boja cca1 kn komad. ovisi o veličini pakiranja. jedino lampice nemaju onu rižu već one starije modele.
nego, kako ste vi ovih dana? lažnjaci? grčevi? kukovi? ovih dana svi imamo puno posla :D mamice, kako se snalazite s bebicama?
Meni se laznjaci smirili...jos su prisutni al ne u onaj mjeri da pomislim bit ce nesto...😁
Sto se tice ukrasa ja svake godine pomalo upotpunjujem...onim lijepim kojima ne mogu odoljeti. 🙈
Kolaci su u tijeku...zajedno s mamom pravim...ona zivi ispod mene 😀 pa spojimo ugodno druzenje s korisnim poslom. Breskvice gotove,keksi od narance,sape...i jos nesto ona kemija...
Kako se priblizava sluzbeni zermin to ja sve nesvjesnija....mislim kako imam jos puuuno vremena.
Jel i vama tako???😵
Ajme, axia, svaka cast, bome imas posla.. ja cu stati na ovim jednim kolacicima, to je to od mene za Bozic 😄
Meni uz standardne BH i bol u ledjima, sad nesto zezaju i rebra.. Kad kihnem ili se zakasljem, imam osjecaj kao da me netko dobro izlupao po njima, pa me zabole 😕 Nekad ih moram i stisnuti rukama kad osjetim nalet kasljanja/kihanja jer imam osjecaj da se ce razletiti inace
Pozdrav curke,
pridruzila bi vam se na ovoj temi,jer imam punoo pitanja i nedoumica u vezi svega :-D Moj termin porođaja je za mjesec dana,nosim deckica :-) i planiram rodit u bolnici Sv.Duh. Ima li koja od vas da planira isto roditi u toj bolnici i zna li je li potrebno naručivanje za prvi pregled u toj bolnici ili se samo dođe :-D Ovaj tjedan sam obavila posljednji pregled kod svoje dokt.i tad mi je napravila bris na beta hemolitički streptokok. Šta i kako dalje,molim vas pomagajte :-( Kakvi su pregledi u bolnicama,čula sam puno negativnih iskustava i sva sam isprepadana
gagica, ja se ne mogu odlučit. u jednu ruku sam još potpuno nesvjesna svega, u dugu me lovi panika što ću i kako ću...jesam li spremna??
maliv, imam iskustva što se tiče maratonskog pravljenja kolača, ovo je meni sitnica. a i istini za volju, nemam drugih obaveza, sveki kuha i čisti, ja sam si kat očistila pa samo u kolačima uživam :) lako tako kolače radit, kad nemaš drugog posla :)
alekssandra, dobrodošla!! moje mišljenje je da razloga za strah nemaš... neznam kako je na sv.Duhu, ali u principu sve to funkcionia slično. i nije tako strašno ;) evo ti link za tablicu, možeš se i upisati, tu imaš sve podatke kad je kojoj od nas termin i gdje planiramo roditi :)
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit
Axia ti si slastičarka ako bi htjela kad budeš imala vremena napisati mi recept za breskvice
možeš ovdje, a možeš i u poruci...
Sveki i ja mislim da ćemo napraviti 3-4 vrste kolača kremastih jer kod nas takvi prolaze
Nego, evo sveki prala zavjese, dal to znači da ću uskoro roditi?
Ines pa nece sveki roditi. 😂😂😂
Aleksandra dobro dosla! Sto se narucivanja tice najbolje nazovi sv.Duh i pitaj. Od pregleda u bolnici neocekuj previse....istina je da se duuugo ceka a pregled gotov za cas. Uglavnom te pregledavaju sad samo vaginalno i u terminu rade ctg i dodatnu dijagnostiku po potrebi. Ovisno kad ti je bio zadnji uzv joss ce ti i jedan uzv napravit. Otprilike to je to. Prije pregleda klasika...tlak,urin,vaganje...
Sortiraj odgovore
Najstariji