Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    18. Prosinac 2015. 11:14

Jutro cure, e baš ste me nasmijale s ovim anakondama haha  mi fićeka ne parkiramo već neko vrijeme, nit je meni zadnjih par puta bilo ugodno, a mužu još manje, koliko sam skužila. Totalno nam se dinamka odnosa promijenila, baš me gleda nekim drugim očima, stalno je nježan prema meni, ugađa mi, pazi, mazi.. i stalno govori kako će mu faliti trbuh,a čim mu spomenem da sam dobila novu striju ili da mi rastu dlake po trbuhu, njemu je to preslatko, sav se rastopi  eh, šta priroda radi od njih 

shimmer, sretno na ctgu, javi kako je prošlo 

axia, i ja danas krećem s kolačićima ...dolazi mi kuma (koja je isto trudna), namjerile smo se napraviti 3,4 vrste, s tim da je svaka po duplu turu, jednu nama, jednu njenima... muž mi kupio novi mikser za roćkas, pa ga idemo isprobati, ali već vidim u kakvom će neredu biti kuhinja sa dvije smotane trudnice... ajme   koje ćeš ti raditi?

LinaKarolina
    18. Prosinac 2015. 11:22

Mali i mene je moj u prosloj trudnoci mazio i pazio a sada od klinca ne moze doci na red.
    Siroce se cijelu noc pokusava priviti uz mene i cim dode blize javi se mali.
    Kada dode i drugi klinac mazenje ce biti u prolazu 

Porodiljni je u vecini banaka sjeo..sada sam se iznenadila kada sam vidjela racun..bome su uranili 

MaliV
    18. Prosinac 2015. 11:43

hehe a slatko je i to, lina 
    meni nije stigao porodiljni još, Erste... a taman sam se ponadala kad si napisala 

@JustSmile@
    18. Prosinac 2015. 12:26

LinaKarolina:meni je mama kupila neki u zabici (tamo iza kazalista u d.g.o) mala trgovinica djecjom robicom.mislim da je bio 75kn,i jos kad stisnes kapuljacu ona se glasa.din ding :D

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

axia
    18. Prosinac 2015. 12:28

Erste uvijek stigne...
    Maliv, radim suhe pomalo, zvijezdice, gingerbread i breskvice. Pa ako me stignem nafilati i pofarbat, bude sveki... S tim ea radim 4 ture od svakog, male mi mjere...  koje ti peces?
    Ko parkira ficu? Kak to izgleda? Ja sam vec zaboravila :/

• mama@
    18. Prosinac 2015. 13:14

LinaKarolina to ti sjedaju komplikacije il bas porodiljnji? Ima li uopce razlike u datumu isplate?
    Btw.... pbz jos ni lipe

LinaKarolina
    18. Prosinac 2015. 13:19

Just smile narucila sam si iz baby centra 2 i iz emporiuma. Ja i setnje po trgovinama su dva pojma..nazivciram se kada moram nesto traziti. Ovako mob u ruke i surfaj.

E sada sam isla uplatiti jackpot..mozda mi bebo u trbuhu donese srecu ..i poslije toga zaglavila u Billi na bozicnim ukrasima. Cijelu vrecu drnda sam kupila a i onako nam kuca izgleda vec kao bozicni sajam.

Axia parkiraj dok jos mozes
    Ja sam svom dragom rekla neka koristi priliku dok je jos ima jer kada dode drugi bebac sjetit ce se one izreke : "Volim sex i rado ga se sjecam"

Mrkvica2
    18. Prosinac 2015. 13:37

Mama ja sam u pbzu i sjeo mi je i porodiljni i jednokratna pomoc ona od hzzo-a. 
    Ali nije mi jasnp zasto mi je sjelo samo 950kn porodiljnog a trebalo bi mi sjedati 1660. Jel moguce da je zato jer je mala rodena 13.11.? A to je za 11. mj.. neznam..

An-di-du
    18. Prosinac 2015. 13:51

Jupi za porodiljni u PBZ-u! Meni ovaj mjesec treba leći dio od bolovanja, a dio od porodiljnog i nemam pojma koliko će na kraju ispasti i koliko ću dobiti od jednog, a koliko od drugog. Valjda će na kraju ispasti koliko očekujem.
    Danas čekam novi CTG.
    Ali nema nikakvih pomaka, kod mene kao da je sve stalo. Teško zatišje. Luda sam od iščekivanja, a termin je za 2 dana. 2 DANA!!!!
    Toplo se nadam nekim vijestima popodne od Dr, nešto kao "vi ste 5cm otvoreni, krenite u rodilište" - ali čisto sumnjam.  Kad se samo sjetim onog ležanja 2 mjeseca zbog otvaranja i straha od preuranjenog poroda. A sad evo nas, dogurali nas dvoje do termina.

• mama@
    18. Prosinac 2015. 14:01

Mrkvica ali si vec prije rodenja male bila na porodiljnom tako da ne kuzim njihovu matematiku.

Ja nisam jos nista dobila tako da ni ne ocekujem danas.
    Osim ako bude bas popodne

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.