Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaliV
    18. Prosinac 2015. 14:20

Axia, isto- gingerbread (speculaas), zvjezdice, tj. srceka i mislim raditi one crne bijele kugice- tartufe. U pripremi imamo jos par ako nam se bude dalo (ali to su bas kremasti kolaci), makar sumnjam da cemo stici danas, krecemo tek predvecer. Sretno 😄😘

Andidu jos maloooo 🎉

U Ersteu jos uvijek nista 😕

shimmer
    18. Prosinac 2015. 14:24

andidu, potpisujem ovo za mirovanje  a ja mislila beba ce ispasti cim maknu serklaz. uf.

ni meni u pbz-u nista. isto cekam komplikacije do 9.11. pa od onda porodiljni.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

LinaKarolina
    18. Prosinac 2015. 14:43

Mama to je porodiljni ali danas sjeda sve.
    Meni obicno je popodne sjedalo a danas su me ujutro iznenadili.
    Do 16h mora svima sjesti.

Mrkvice nisi dobila za cijeli mjesec bas zato jer si 13 rodila.
    Komplikacije su jedno a porodiljno gledaju kao drugo i ne zbrajaju. Bezobraznici!

axia
    18. Prosinac 2015. 14:45

Maliv, ja sam odustala opet. Zato sam pocela tako rano, da do Bozica zavrsim :P
    Sretno i tebi :D
    Linakarolina, nije nam ugodno niti jednom, pa onda radije preskocimo... Zabavimo se na druge nacine.... Tako da ja vec sad mogu rec da se rado sijecam sexa

gagicamamica
    18. Prosinac 2015. 15:34

Hej curke. Ja zaba i jos nista...takoder cekam dio komplikacija a dio porodiljni. Inace komplikacije sjedaju dan poslije porodiljnog. Bar je do sad tak bilo. 

Ja evo od jutra u pokretu...sad evo legla malo napokon.svi pokloni kupljeni...💪 za njih 11. 🙈
     Osim starih boljki novo je da sam sad i navukla neku prehladu...kasalj,grlo peče...😳

Nadam se da ce brzo proci...

Kako ste mi vi kuglice? Od silnog posla s kolacima i predblagdanskog shopinga i spremanja nestignete mislit na tegobice ili smo se vec ma sve naviknule???😂😂

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

axia
    18. Prosinac 2015. 16:07

Gagica, nema se vrwmena za tegobice... Al sve su tu, postojane :D

Mrkvica2
    18. Prosinac 2015. 16:32

Linakarolina da rekli su mi da je zato, zvala sam ih bas bila..

Nije mi jasno kako nekom u pbzu sjelo nekome ne. Ja sam jutros oko 12 provjerila i sjelo je bilo..

Anaheja
    18. Prosinac 2015. 17:56

Meni nije sjela jos niti lipa nicega... Isto trebam dobit dio komplikacija i dio porodiljnog... Bit ce u pon... Jbg.... A ja se nadala da cu moc obavit shopping... Krpanje jos par dana je na vidiku... 
    Tako da kod mene nista od kolaca do ponedjeljka... Nemam ih od cega pec... Ne volim to... Ali dobro... Kaj je tu je...

Stigla su mi kolica, barem jedna dobra vijest danas. Predivna su .

axia
    18. Prosinac 2015. 18:01

anaheja, baš gledam tvoj ticker, piše 21 days to go i mislim ajme, pa ona ima još samo 3 tjedna :) i lupim se po čelu-ja, budala, imam još manje, a da nisam svjesna.... ovo se još uvijek događa nekom dugom :)
    namjestili smo dječju sobicu :) još moram samo zavjese završit, al neide danas više :) baš sam happy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.