Zimske bebe 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    17. Prosinac 2015. 20:16

Juicy bebica je preeeedivna 

gagicamamica
    17. Prosinac 2015. 20:34

Tyna to se zove shoping. 👍😉

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

Ines24
    17. Prosinac 2015. 20:48

Tyna moja je sveki kupila na akciji neke hlače i majčicu broj 46, možda ipak posluži ako beba bude manja  ali za izlazak imam priređen broj 56...

Tyna24
    17. Prosinac 2015. 21:12

ja imam spremno i 50 i 56... donese i jedno i drugo, pa budemo vidjeli kakva bude beba, za koju veličinu ne vjerujem niti njihovom mjerenju u bolnici, moji kolegici su malog izmjerili 47, muž donio veličinu 50, a bila mu premala. doma ga izmjerili 53. hahaha

• buffy
    17. Prosinac 2015. 21:22

Pozdrav svima... citam vas redpvno i pratim vas u vasem iscekivanju 
    Anaheja tako mi je zao za baku... drzi se i nadam se da ce sve biti super..i nadam se da ce se dr sutra javiti jer to stvarno nije humano..to je uzas da obitelji ne zele dati informacije 
    Sto se toce grudnjaka ja isto imam bijeli najveci br iz mullera i super mi je 
    Za velicine za bebe meni je br.50 posluzio za izlazak i jos 2 puta doma bodi sam obukla i tako mi je drago da nisam kupila vise od 1 komada... polako vec prerastamo i 56 jer siroki povoj stvarno uzme veliki dio bodija... stvarno se ne isplati puno toga kupovati i bas mi je drago da nisam pretjerivala iako je kod mene bio slucaj da nisam jer nisam znala spol 
    Osjecaja za rodit bas taj dan nisam imala i jos sam bilacsva zacepljena i nadala se da necu takva u radjaonu al eto malisa imao druge planove. Porodjaj bi uspiredily s iscekivanjem plusa na testu. Svaki mj.prije trudnoce sve simtome trudjoce a m redovna onaj kad je bila trudnoca niti jedan simptom 
    Opustite se i uzivajte do kraja 

MaliV
    17. Prosinac 2015. 21:46

I ja sam sinoc slozila robicu za izlazak, jednu kombinaciju 50, jednu 56, ali sam prije toga svu robicu jos jednom preslozila i pregledala, dok nisam izabrala... I jos sam ja nadobudno skinula s 90% odjece sve etiketice dok sam ju prala i peglala, kao da ga ne zuljaju, pa se sad moram snalaziti koji su broj 😄

Sutra bi trebao stici porodiljni (jel stize svima isti dan?), pa mozda odem u zadnji mini shopping 😁

• mama@
    17. Prosinac 2015. 21:58

MaliV sutra je svima porodiljnji, da.
    Ja takoder idem u 'zadnji' shoping i to ne za bebu nego poklone za djecu 
    Mm se nece snaci sam a ja jos mogu pa bi isla.
    Onda kupnja bora i jos lampica. (Svake godine dodam jos jedne lampice )

Iskreno se nadam da sam sve spremila sto za bebu sto za sebe. Vise nemam ideje sto treba i ne treba

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.